Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo şi-a prezentat ultimul transfer: "Am crescut cu Dinamo, cu Steaua. O să învăţ şi limba română"

VIDEO | Dinamo şi-a prezentat ultimul transfer: "Am crescut cu Dinamo, cu Steaua. O să învăţ şi limba română"

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu si-a indeplinit una dintre dorinte. Adus inca din primăvară la Dinamo, Marco Ehmann are in sfarsit drept de joc. Fundasul poate debuta chiar luni, in meciul cu Viitorul.

Marco Ehmann a semnat vineri pe sase ani, desi se antreneaza din luna martie cu Dinamo. Bratu l-a antrenat pe tanarul fundas si la nationala sub 18 ani a Romaniei. In aceasta saptamana, Ehmann a evoluat pentru nationala U19 in amicalele cu Israel. 

"Sunt fericit să fiu aici. Sunt fericit să fac parte oficial din echipă, a trebuit să aştept cinci luni şi sunt fericit că pot juca acum. Sunt pregătit să joc, dar sunt tânăr şi important pentru mine este să învăţ de la jucătorii mai în vârstă, care au mai multă experienţă, pentru a face pasul următor.

Antrenorul mă cunoaşte, îmi ştie calităţile şi are încredere în mine. Am venit în martie şi am fost fericit că am ajuns la Dinamo, un club mare, să am un antrenor care are încredere în mine, cunoscându-mă de la echipa naţională. De aceea am venit aici, a fost important. În cinci luni, nu am jucat în meciuri oficiale, dar m-am antrenat cu echipa şi am învăţat multe şi cred că am realizat un pas mare în jocul meu.

Nu vorbesc româna şi toată lumea mă întreabă cum e posbil, dar învăţ, acum am vorbit cu câţiva profesori să învăţ, în cinci luni am învăţat doar cuvintele importante pe teren. Este foarte important să învăţ limba repede. Marius Niculae m-a ajutat mult de când am venit la Bucureşti, mi-a arătat oraşul, mi-a spus despre club şi despre fani. Părinţii şi bunicii mei au crescut în România, au crescut cu Dinamo, cu Steaua şi sunt foarte fericiţi că sunt aici, la un club mare, cu cu tradiţie şi cu fani extraordinari, eu sunt foarte mândru să fiu parte din echipă", a declarat Marco Ehmann.

"Este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, un titular al echipei naţionale şi sper ca Dinamo să beneficieze de talentul, de calitatea pe care o are şi să-l vedem impunându-se în primul 11. Nu ştiu dacă va fi în primul 11, dar uşor, uşor o să-l vedeţi în echipa lui Dinamo", a declarat Bratu.

FC Dinamo a anunţat, vineri, că Marco Ehmann, în vârstă de 18 ani, a semnat un contract cu gruparea bucureşteană.

Intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica, Ehmann a semnat o înţelegere valabilă până la 30 iunie 2024.

Fundaş central, cu dublă cetăţenie, română şi germană, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

Nouă selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A evoluat în această săptămână pentru echipa naţională sub 19 ani a României în meciurile amicale cu Israel, disputate la Mogoşoaia.

Afla mai multe despre: ehmannfc viitoruldinamosafticaisraelromaniaflorin bratu 

viewscnt
Articole similare