Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Sporting 26-27 (15-11). ”Dulăii” ratează calificare în optimile Ligii Campionilor, după un meci spectaculos

VIDEO | Dinamo - Sporting 26-27 (15-11). ”Dulăii” ratează calificare în optimile Ligii Campionilor, după un meci spectaculos

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a ratat miercuri, pe teren propriu, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia portugheză Sporting CP, cu scorul de 27-26 (11-15), şi în manşa retur a barajului.

Dinamo a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor la handbal masculin după ce a pierdut şi acasa cu Sporting Lisabona. Alb-roşii au făcut o prima repriză de vis. Portarul Saied Heidarirad a impresionat din nou cu paradele sale şi i-a permis lui Dinamo să domine pe tabelă. În finalul primei reprize Komogorov (Dinamo) şi Vali Ghionea (Sporting) au fost eliminaţi, după o încăiere venită în urma unei mingi primite de portarul dinamovist în faţă. A fost 15-11 la pauza.

Dinamovisţii nu s-au mai regăsit după pauză. Sporting s-a apropiat la un gol, s-a mers cap la cap minute bune, apoi portughezii au reuşit să preia conducerea la jumătatea reprizei. O ratare a lui Bannour le-a permis celor de la Sporting sa ia avans de două goluri când mai erau 2 minute şi jumătate de joc. Imediat, Negru a ratat un 7 metri şi speranţele au dispărut. Sporting s-a impus cu 27-26 şi s-a calificat cu dublă victorie în optimile Ligii Campionilor.

La meciul de joi seară a asistat şi Mircea Lucescu. Mircea Rednic a fost şi el la meci, însoţit de echipa de fotbal a lui Dinamo.

LIVE VIDEO | Dinamo - Sporting 26-27 (15-11)

 

FINAL

Min. 60 - Dinamo pierde şi partida de la Bucureşti, cu Sporting, iar portughezii fac hora bucuriei în sala din Ştefan cel Mare

Min. 54 - Negru marchează primul său gol din această seară (24-24)

Min. 47 - Komogorov pleacă pe contraatac şi o readuce pe Dinamo la conducerea jocului (21-20)

Min. 46 - Dinamoviştii pierd mingea, iar portughezii îi surprind cu o fază rapidă (19-20)

Min. 43 - Portugezii restabilesc egalitatea, după minute bune în care Dinamo s-a aflat la conducere (19-19)

Min. 38 - Gavriloaia invăluie excelent, se înalţă la linia de nouă metri şi marchează (17-15)

TIME-OUT cerut de Constantin Ştefan

Min. 37 - Dinamoviştii pierd foarte uşor mingea în atac, dar Saeid intervine încă o dată şi o ţine pe Dinamo la conducere.

Min. 35 - Dinamo marchează un gol norocos (16-13)

Min. 33 - Portughezii sunt primii care marchaeză în partea secundă (15-12, 15-13)

Start în repriza secundă. Dinamoviştii au atacul.

PAUZĂ

Min. 30 - Komogorov (Dinamo) şi Ghiopnea (Sporting), eliminaţi pentru două minute.

TIME-OUT cerut de antrenorul portughezilor

Min. 28 - Portarul iranian al lui Dinamo face un meci de vis. După intervenţia lui Saeid Gavriloaia pleacă pe contraatac şi marchează golul 14 pentru ”dulăi” (14-10)

Min. 26 - Din nou Komogorooooov, pătrundere în forţă! Cine-l poate opri în această seară? (12-10)

Min. 23 - Câtă forţă! Komogorov se luptă cu apărătorii portughezi şi-l învinge pe portarul Cudic (10-8)

Min. 18 - Saeid intervine încă o dată salvator. Dinamoviştii repun rapid mingea în joc, iar Gavriloaia pătrunde prin centru şi-l învinge pe Cudic (8-6)

Min. 13 - O nouă intervenţie magistrală a portarului Saeid (5-5)

Min. 13 - Dinamo profită de omul în plus şi restabileşte egalitatea (5-5)

Min. 11 - Eliminare de două minute în tabăra lui Sporting. Portughezii conduc la două goluri (3-5)

Min. 9 - Dinamo recuperează un balon, dă drumul repede la joc şi preia conducerea după un gol marcat de Gavriloaia

Min. 5 - Bannour se înalţă în marginea careului de 9 metri şi marchează primul gol pentru Dinamo

Min. 3 - Apărare agresivă a dinamoviştilor. Sporting primeşte lovitură de la 7 metri, dar îngerul păzitor in poarta lui Dinamo intervine salvator

A început partida! Portughezii au avut lovitura de start.

UPDATE 19.20: Echipa de fotbal a lui Dinamo va fi prezentă la meci pentru a-i susţine pe handbalişti în această seară.

Geanina Iacob şi Bogdan Voina au prefaţat partida dintre Dinamo - Sporting

UPDATE 18.40: Oficialii lui Dinamo au invitat-o pe Simona Halep la partida cu Sporting Lisabona, dar încă nu se ştie dacă fostul număr 1 mondial se va prezenta. În trecut, Halep a declarat că ţine cu FCSB.

UPDATE 18.00: Pentru meciul cu Sporting Lisabona s-a suplimentat numărul de locuri prin coborârea peluzelor. S-au câştigat astfel în jur de 400 de locuri, în total. Biletele au fost puse în vânzare la casele de bilete din Ştefan cel Mare.


Handbaliştii de la Dinamo au făcut un meci bun în Portugalia, în meciul tur cu Sporting CP din barajul pentru optimile Ligii Campionilor, iar rezultatul le dă speranţe pentru o calificare istorică între primele 14 echipe din Europa.

Câştigătoarea acestei duble va înfrunta echipa clasată pe locul doi în Grupa A, Telekom Veszprem sau Vardar, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

”În ziua de azi, un gol normal că nu înseamnă nimic. Dar pentru o victorie trebuie să muncească împotriva lui Sporting. Şi noi ne dorim calificarea şi nu cred că o să dezarmăm”, a spus Valentin Ghionea.

Contra lui Sporting, ”dulăii” se vor baza o dată în plus pe fani. Toate cele 2500 de bilete au fost epuizate.

”Suntem obişnuiţi cu astfel de atmosfere. Şi atunci când jucăm la Porto sau la Benfica sunt asemănătoare galeriile. Sunt foarte fanatici. Şi cred că suntem obişnuiţi cu astfel de atmosferă”, a mai spus Ghionea.

Ofiacilaii lui Dinamo lucrează petnru a mări capacitatea sălii şi anunţă că în ziua meciului se vor mai scoate 100 de bilete la vânzare. ”Acum se fac eforturi pentru a mări capacitatea sălii, pentru că în spatele porţilor sunt acele tribune pliabile”.

Afla mai multe despre: dinamodinamo handballiga campionilor handbal 

viewscnt
Articole similare