Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo, trei victorii consecutive. Mircea Rednic spune însă că e nemulţumit: ”Jocul nu este cum vreau eu”

VIDEO | Dinamo, trei victorii consecutive. Mircea Rednic spune însă că e nemulţumit: ”Jocul nu este cum vreau eu”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 1-0 la Iaşi, dar Mircea Rednic spune că doar rezultatul îl mulţumeşte. Antrenorul lui Dinamo susţine că a fost supărat pentru modul în care s-au prezentat jucătorii săi în prima repriză.

Dinamo a câştigat cu 1-0 în faţa lui Poli Iaşi şi a ajuns la trei victorii consecutive. Cu toate acestea, Mircea Rednic îşi avertizează jucătorii că trebuie să-şi îmbunătăţească jocul, mai ales că în această perioadă conturează lotul pentru sezonul următor.

”Două victorii, una înaintea zilei mele de naştere, una după. Fericit de victorii, de joc... prima repriză nu mi-a plăcut, pentru că nu am avut posesie, circulaţia mingiei şi a jucătorilor nu prea a fost, nu am găsit soluţii... De altfel, nici nu ştiu dacă ne-am creat vreo ocazie în prima repriză. Repriza a doua a fost mult mai bună, am avut câteva contraatacuri în care puteam să înscriem al doilea gol. Cred că e o victorie meritată. Muncită. Şi sunt bucuros că e a treia victorie. E un lucru pozitiv pentru moralul jucătorilor.

(Despre faptul că Dinamo a rulat 45 de jucători) Mai puţin mă interesează. Mă interesează ca la finalul acestui play-out să formez un lot cu care la anul să ne batem la titlu. E mult, dar de-aia suntem în playout. S-au făcut greşeli în vară, nu mai vreau să revin. Uitaţi-vă la jucătorii care au plecat de la Dinamo, unde sunt şi dacă joacă.

Nu stăm rău, dar jocul nu este cum vreau eu. Ştiţi cum e, important este să câştigi. În campionatul regular au fost meciuri în care am jucat bine, dar nu am reuşit să câştigăm. Eu mă bucur că avem un parcurs bun, nu ştiu când am câştigat ultima oară aici, la Iaşi”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare