Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - U Craiova 2-2. Remiză spectaculoasă în Ştefan cel Mare

VIDEO | Dinamo - U Craiova 2-2. Remiză spectaculoasă în Ştefan cel Maregalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo şi Universitatea Craiova au remizat în derby-ul primei etape din 2018 în Liga 1 Betano. A fost 2-2 în Ştefan cel Mare, oltenii conducând de fiecare dată. Toate fazele importante pot fi revăzute pe telekomsport.ro

Craiova a deschis scorul în minutul 22 dintr-un penalty controversat. Dinamo a reuşit să egaleze în ultimul minut al primei reprize graţie lui Nemec. Golul slovacului a fost precedat de două erori ale lui Calancea.

În repriza a doua, Bărbuţ a marcat în minutul 55, iar trei minute mai târziu a avut o şansă imensă de a duce scorul la 3-1. N-a fost să fie însă, iar dinamoviştii au egalat în minutul 85 prin Popa. 

Gazdele au avut o şansă uriaşă de gol în prelungiri. Şutul excelent al lui Nistor a lovit bara, trecând apoi agonizant prin faţa porţii lui Calancea. 

VIDEO DINAMO - CRAIOVA 2-2 (Nemec 45+1, Popa 85 / Gustavo 22 pen, Bărbuţ 55)

  • Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica - Mahlangu, Monroy - Hanca, Nistor, Pesic - Nemec
  • Rezerve: Penedo, Katsikas, Olteanu, Dudea, Moldoveanu, Corbu, D. Popa
  • CS U Craiova: Calancea - Screciu, T. Ferreira, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Bărbuţ, Mitriţă, Gustavo
  • Rezerve: Mitrovic, R. Popa, M. Roman, Bic, Dimitrov, Burlacu, Mihăilă

Min. 90+5 - Final de meci

Min. 90+2 - Ocazie uriaşă pentru Nistor!

Min. 85 - GOOOOOOL DINAMO! Popa marchează pentru gazde

Min. 74 - Jocul s-a liniştit. Dinamo nu reuşeşte să pună în pericol poarta apărată de Calancea

Min. 64 - Hanca iese în fluierăturile publicului. Locul său e luat de Olteanu

Min. 58 - Ocazie incredibilă pentru acelaşi Bărbuţ!

Min. 55 - GOOOOOL CRAIOVA! Bărbuţ înscrie pentru oaspeţi!

Min. 51 - Cartonaş galben primit de Bărbuţ

Min. 47 - Şansă mare de gol pentru Nistor!

Min. 46 - Finalul primei reprize

Min 45+2  - Arbitrul pune capăt primei reprize

Min. 45+1 - GOOOOOL DINAMO! Nemec aduce egalarea în Ştefan cel Mare din pasa lui Pesic

Min. 37 - Fault extrem de dur al lui Monroy pentru care vede cartonaşul galben

Min. 35 - Gazdele solicită la rândul lor un penalty

Min. 22 - GOOOOOOL CRAIOVA! Gustavo transformă cu siguranţă penalty-ul

Min. 21 - Haţegan acordă uşor penalty pentru Craiova!

Min. 16 - Mitriţă şutează, dar mingea trece departe de poarta lui Brănescu

Min. 7 - Oltenii solicită penalty pentru un presupus fault al lui Nedelcearu

Min. 5 - Craiova a început mai bine jocul, având deja o şansă bună de gol prin Mitriţă

Min. 1 - A început partida


08:15 Aglomeraţie la casele de bilete cu 30 de minute înainte de startul partidei


19:02 Avem echipele de start pentru partida Dinamo - CS U Craiova. Miriuţă îi foloseşte din primul minut pe "debutanţii" Monroy şi Pesic, dar şi pe Nistor, jucător revenit în această iarnă de la CFR Cluj. De cealaltă parte, Devis Mangia începe meciul cu o formulă inedită, cu trei stoperi.

17:02 Olteanii iau cu asalt Capitala. Mai multe autocare au plecat spre Bucureşti, iar suporterii Craiovei speră să se strângă în jur de 1.000 de fani pe Ştefan cel Mare. Fanii lui CS U spun că sunt gata să facă spectacol cu Dinamo, debry pe care-l consideră unul dintre cele mai importante meciuri ale anului.


UPDATE 15:14 CS U Craiova va avea peste 500 de susţinători în Ştefan cel Mare! Fanii olteni au plecat în urmă cu puţin timp spre Bucureşti şi speră să se întoarcă victorioşi la Craiova.

 


UPDATE 12:30 | Se anunţă o atmosferă de meci mare la meciul din această seară. Fanii dinamovişti anunţă că s-au vândut deja peste 8.500 de bilete pentru partida cu CS U Craiova şi sunt speranţe ca stadionul să fie aproape plin.


  • LIVE VIDEO DINAMO - CS U CRAIOVA, duminică, de la 20:45, pe Telekom Sport 1.

Dinamo - CS U Craiova este primul meci tare din acest an. Două echipe între care există una dintre cele mai mari rivalităţi din fotbalul românesc. Dincolo de spiritul de derby, ambele echipe au nevoie de victorie. Dinamo se chinuie să prindă play-off-ul în cele patru etape care au mai rămas până la finalul sezonului regulat, în timp ce oltenii îşi doresc să ţină aproape de prima poziţie.

LIVE VIDEO DINAMO - CS U CRAIOVA. De ce ar învinge Dinamo

În primul rând, jucătorii lui Vasile Miriuţă vor fi motivaţi să prindă play-off-ul. Dinamo este prima sub linie în acest moment, cu 34 de puncte, tot atâtea cât Viitorul, ocupanta locului 6. Apoi, joacă pe teren. unde Dinamo n-a pierdut niciodată contra Craiovei, în ultimele 10 meciuri oficiale: ”Un meci foarte greu, ştim cu toţii, ne vom pregăti foarte bine, ca la ora jocului să fim din toate punctele de vedere bine şi vom fi, şi vom câştiga”, spune Miriuţă

Dinamo a pierdut mai mulţi titulari în acest sezon - pe Valentin Costache, Steliano Filip, Paul Anton, Filipe Nascimento şi Rivaldino - dar a arătat foarte bine în amicale. Miriuţă pare că a reuşit să închege o echipă şi dinamoviştii ar putea arăta o altă faţă în comparaţie cu prima parte de sezon. În plus, Dinamo a reuşit şi câteva transferuri interesante: Dan Nistor, Aitor Monroy, Ivan Pesic, la care se adaugă revenirile lui Vlad Olteanu, Daniel Popa şi Mihai Popescu. O avantaj va fi şi că CS U va juca fără Băluţă şi Kelic - care sunt suspendaţi.

LIVE VIDEO DINAMO - CS U CRAIOVA. De ce ar câştiga CS U Craiova

Oltenii au arătat mult entuziasm în prima parte a sezonului, mai ales în ofensivă. CS U Craiova are al doilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 36 de goluri în 22 de etape. Craiova are doar trei eşecuri în 22 de etape şi se află la şase puncte de liderul CFR Cluj. De altfel, oltenii vor să ţină aproape de primul loc, ceea ce înseamnă că o victorie este imperativă: ”Fără Băluţă, fără Kelic, care sunt suspendaţi, dar vom avea în teren tot 11 jucători, vom merge la Bucureşti să jucăm, cred că vom juca în Şetfan cel Mare, trebuie să facem un meci bun, asta este cel mai important”, spune Mangia.

Craiova n-a avut o campanie de transferuri spectaculoasă şi i-a luat doar pe Ovidiu Bic şi Dominik Glavina. Dar Mangia se bazează pe o echipă închegată, care a arătat până acum mult entuziasm, poftă de atac şi multă imaginaţie pe faza ofensivă. Craiova a arătat destul de bine şi în amicalele din această iarnă şi oltenii par pregătiţi să scoată măcar un punct cu Dinamo.

Casele de pariuri o dau favorită pe Craiova, cu o cotă la victorie de 2.25, în timp ce un succes al lui Dinamo are cotă 3.10.

Dinamo - CS U Craiova, duminică, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cs u craiovadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare