Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dinamovişti cu inimă mare! Şapte fotbalişti ai lui Rednic au participat la un concert umanitar

VIDEO | Dinamovişti cu inimă mare! Şapte fotbalişti ai lui Rednic au participat la un concert umanitar

Dinamo București

Comentarii

Jucătorii câinilor s-au solidarizat pentru a sprijini o cauză nobilă, ajutorarea unui băieţel în vârstă de 9 ani, fan dinamovist.

La spectacolul intitulat "Alături de Alin" au fost licitate şi cinci tricouri. Unul al naţionalei României semnat de selecţionerul Cosmin Contra, cel al primei reprezentative a Albaniei, plus unele purtate de Mario Balotelli şi Ionel Dănciulescu cu autografele celor doi. La ele s-a adăugat tricoul alb-roşu al lui Dinamo cu toate semnăturile jucătorilor dinamovişti.

De asemenea toate încasările rezultate în urma evenimentului au fost oferite familiei micuţului. Sorescu, Mandanda, D.Ciobotariu, D.Popa, I.Flip, R.Grigore şi R.Ait-Atmane au fost prezenţi la evenimentul de joi seară, unde un bilet de intrare a costat 100 de lei. 

"Are nevoie de noi acest copil minunat şi facem toate eforturile pentru a îl putea ajuta. Sănătatea şi viaţa sunt cele mai importante. Trebuie să fim alături de acest caz, pentru că e dinamovist şi are nevoie. Sănătatea e importantă înainte de tot" a spus Ricardo Grigore. 
 
"Noi am venit cu bucurie aici. Eu am dat un tricou din partea mea. Şi colegii mei au dat câteva tricouri şi sperăm să se strângă cât mai mulţi bani" a declarat la rândul său Denis Ciobotariu.
 
 
 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe