Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii, "abandonaţi" de fani în play-out? Ioan Filip: "Nu cred că vor veni, nici anul trecut n-a venit nimeni!". "Câinii" vor Cupa României

VIDEO | Dinamoviştii, "abandonaţi" de fani în play-out? Ioan Filip: "Nu cred că vor veni, nici anul trecut n-a venit nimeni!". "Câinii" vor Cupa României

Dinamo București

Comentarii

Ioan Filip (30 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a vorbit la conferinţa de presă despre lupta din play-out-ul Ligii 1 şi a caracterizat-o drept "lupta pentru supravieţuire". Mijlocaşul "câinilor" a anunţat că echipa are ambiţie că vrea să câştige play-out-ul şi Cupa României, dar nu crede că vor veni prea mulţi fani la stadion, aşa cum n-au venit nici în sezonul trecut în play-out.

Dinamo e pentru al treilea an în play-out-ul Ligii 1 şi, cu toate acestea, Ioan Filip a spus sus şi tare că obiectivele sunt câştigarea play-out-ului şi a Cupei României. Principala adversară a lui Dinamo la câştigarea play-out-ului e Viitorul, trupa luI Gică Hagi.

Filip crede că fanii nu se vor înghesui să susţină Dinamo din tribune la meciurile din play-out-ul Ligii 1: "E o luptă pentru supravieţuire, din moment ce eşti în play-out înseamnă că poţi retrograda. Ar fi important ca noi să ne luăm măsuri, să nu avem această grijă a retrogradării. Vreau să ne concentrăm pentru anul acesta, să câştigăm play-out-ul şi să se facă o echipă competitivă pentru anul viitor. De trei ani s-a tot făcut şi tot în play-out se joacă din păcate.

Viitorul a fost tot timpul în play-off, domnul Hagi lucrează foarte bine, noi suntem o echipă de tradiţie şi cumva devine un derby al play-out-ului.



(n.r. - O să vină lumea la stadion?) Sincer, nu cred. Nici anul trecut nu a venit nimeni. Avem obiectivul de a câştiga play-out-ul şi Cupa României. Nu cred că doar anul acesta s-a greşit, s-a greşit şi anul trecut şi tot aşa. Sunt multe greşeli pe care le face chiar şi conducerea, chiar şi noi ca jucători. Trebuie să tragem ponoasele. Cupa României ar salva sezonul. Plus o calificare în Europa, au trecut ceva ani peste Dinamo de când nu a mai fost în preliminarii", a spus Ioan Filip, la conferinţă de presă.

Dinamo începe lupta din play-out cu Academica Clinceni, în Ştefan cel Mare, vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: ioan filipdinamoplay-out 

viewscnt
Articole similare