Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii atacă Liga Campionilor! Vedeţi aici ce au căutat câinii poliţişti la antrenamentul echipei

VIDEO | Dinamoviştii atacă Liga Campionilor! Vedeţi aici ce au căutat câinii poliţişti la antrenamentul echipei

Handbal

Comentarii

Aşteptarea a luat sfârşit pentru handbaliştii de la Dinamo. Sâmbătă vor juca prima manşă a barajului pentru optimile Ligii Campionilor, cu portughezii de la Sporting. Hugo Descat şi Saeid Heidarirad i-au dezvăluit Geaninei Iacob, în emisiunea Zoom Sport, cum au pregătit dubla care îi poate duce în istoria clubului. Sporting - Dinamo va fi transmis în direct pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 20:00.

Aşa cum v-a obişnuit, Geanina Iacob a avut şi în această săptămână invitaţi de marcă la Zoom Sport. Doi dintre cei mai buni handbalişti ai lui Dinamo, Saeid Heidarirad şi Hugo Descat, au venit să ne povestească felul în care s-au pregătit pentru dubla cu Sporting, din barajul pentru optimile Ligii Campionilor. 

”Este destul de greu pentru că vom juca turul acolo, vom lupta şi noi, şi ei. Suntem norocoşi pentru că avem primul meci în Lisabona, al doilea acasă şi e un lucru bun pentru noi. Mergem acolo să câştigăm, trebuie să câştigăm”, a spus portarul Saeid.

Şi Hugo Descat este motivat înaintea dublei istorice cu portughezii. 

”Este o echipă completă, vom avea două meciuri foarte dificile, şi acolo, şi aici, au o sală frumoasă, cu suporteri adevăraţi, echipa care o să îşi dorească mai mult va câştiga. Au un joc special, la linia de 9 metri sunt jucători latini, cubanezi şi spanioli, iar pivoţii, extremele şi portarii sunt din ex Iugoslavia”.

Dinamoviştii s-au pregătit ca la carte şi pentru a-l anihila pe Vali Ghionea, care evoluează la Sporting. 

”În apărare nu o să aibă presiune suplimentară, o să fie un jucător normal, o să facă tot ceea ce poate, îl las pe Saeid să răspundă mai departe, pentru că el este în poartă. Dar sunt sigur că o să îl facă să înţeleagă că nu el o să fie cel mai bun, ci Saeid”, a spus Descat. 

Pentru a fi şi mai motivaţi, dinamoviştii au avut parte de un antrenament cu totul şi cu totul special. Pentru prima dată în istoria clubului, au fost supravegheaţi de câinii poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei. Vedeţi în materialul de mai jos cum a decurs şedinţa de pregătire a alb-roşilor. 

Afla mai multe despre: handbal dinamoliga campionilorzoom sportsaeid heidariradhugo descat 

viewscnt
Articole similare