Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii au luat foc! Gestul făcut de MM Stoica la mijlocul terenului după victoria FCSB-ului, în faţa rivalilor

VIDEO | Dinamoviştii au luat foc! Gestul făcut de MM Stoica la mijlocul terenului după victoria FCSB-ului, în faţa rivalilor

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, şi-a continuat duelul cu dinamoviştii şi a făcut un gest inedit la finalul victoriei echipei pe care o reprezintă, scor 6-0, pe Arena Naţională. El a avut un mesaj clar după cele 90 de minute.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe, iar din acel moment partida "s-a rupt" pentru alb-roşii. 

Echipa finanţată de Gigi Becali a controlat partida, iar scorul putea fi mai mare. De cealaltă parte, "câinii" nu au avut reacţie, iar la final au suportat şi o ironie venită din partea rivalei. 

Gestul făcut de Mihai Stoica la finalul meciului FCSB - Dinamo 6-0

Atmosfera pe Arena Naţională a fost una de derby, în prezenţa a peste 25.000 de persoane, iar spectacolul făcut de FCSB pe cel mai mare stadion al ţării a fost rezumat de Mihai Stoica după fluierul de final al lui Istvan Kovacs. 

Oficialul FCSB a mutat ironiile de pe Facebok pe teren şi nu a ratat ocazia de a le transmite un mesaj rivalilor. MM a fost surprins de camerele prezente la stadion, pe teren, în timp ce ţine două prosoape, unul albastru şi unul roşu. 

Apoi, reprezentantul clubului din Berceni a aruncat prosoapele, care au rămas pe teren, după ce Dinamo a fost făcută KO. 

Nici eroii lui Edi Iordănescu nu au ratat şansa de a-şi ironiza adversarii. În imaginile publicate din vestiarul FCSB, fotbaliştii s-au bucurat şi au numărat de la 1 la 6. Printre cei prezenţi s-a numărat şi Florinel Coman, atacant accidentat care ar putea rata toate meciurile din acest an. 

Dinamo Bucureşti nu-şi revine, iar în ultimele cinci etape are doar înfrângeri, fără gol marcat. Echipa lui Dario Bonetti e doar pe locul 14 în Liga 1, cu şase puncte, în timp ce FCSB a urcat până pe cinci, cu 12 puncte. 

Deşi situaţia din cadrul clubului e grea, fanii dinamovişti au venit, din nou, în număr mare alături de echipa favorită. Ei au umplut peluza pusă la dispoziţie pe Arena Naţională, dar au avut parte de mici incidente la pauza partidei, atunci când jandarmii au fost chemaţi. 

VIDEO | FCSB - Dinamo 6-0 în Liga 1

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbgigi becalifcsb dinamo 6-0mihai stoica fcsbmm stoica ironie dinamo 

viewscnt
Articole similare