Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii de la volei, blocaţi la peste 150 de kilometri de Bucureşti! Mari probleme din cauza viscolului

VIDEO | Dinamoviştii de la volei, blocaţi la peste 150 de kilometri de Bucureşti! Mari probleme din cauza viscolului

Alte sporturi

Comentarii

Clubul Dinamo a anunţat, joi, că echipa sa de volei masculin este blocată pe drum, în câmp, de noaptea trecută, din cauza zăpezii, la revenirea de la Galaţi după un meci de campionat.

Dinamoviştii sunt blocaţi la 176 de km de Bucureşti.  Situaţia este cu atât mai grea cu cât aceştia nu au apă şi mâncare, nici măcar nu îşi pot face nevoile, deoarece nu pot coborî din autocar din cauza vântului care bate cu peste 100 km/h.

“Băieţii noştri sunt blocaţi în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului! Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galaţi din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă şi viroze. Am fost obligaţi să mergem până la urmă la Galaţi, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă! Numai că viscolul le-a încurcat planurile băieţilor noştri. Un tir a derapat în faţa lor, s-a blocat pe şosea, iar de acolo s-a dat totul peste cap! Zăpada şi vântul puternic au ţintuit toate maşinile în câmp, inclusiv autocarul băieţilor noştri. De azi noapte, de la ora 23:00, ei sunt în câmp, între Viziru şi Însurăţei, la vreo 40 de kilometri de Brăila”, se arată pe pagina de Facebook a Dinamo.

Dinamo a pierdut cu 1-3 meciul din deplasare cu Arcada Galaţi.



Afla mai multe despre: dinamoviscolblocajtrafic 

viewscnt
Articole similare