Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii, fericiţi după victoria cu Ademar Leon, dar reţinuţi: „Spectaculos va fi când vom reuşi să ne calificăm”

VIDEO | Dinamoviştii, fericiţi după victoria cu Ademar Leon, dar reţinuţi: „Spectaculos va fi când vom reuşi să ne calificăm”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins, joi, pe teren propriu, echipa spaniolă Ademar Leon, cu scorul de 35-20 (18-15), în cea de-a şaptea partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

„Poate e mult spus spectaculos, dar în condiţiile configurării clasamentului este un moment foarte, foarte bun pentru noi. Spectaculos va fi când, dacă ne ajută Dumnezeu, vom reuşi să ne calificăm. De-abia atunci putem spune că am făcut ceva spectaculos.

Am gestionat destul de bine meciul, în condiţiile în care ştiam de această diferenţă, aveam nevoie de trei goluri, deoarece acolo, de fapt patru, mă scuzaţi. Iniţial ne-am gândit la trei, să se marcheze mai puţin, dar apoi a trebuit să schimbăm planul, la minim patru, dar am gestionat destul de bine atacul, am mers foarte bine cu Bannour într-o zi extraordinară şi poarta ne-a ajutat. A început să fie constant în spatele nostru, cu intervenţii bune. În condiţiile astea nu poţi decât să câştigi meciurile.

Am început să ne obişnuim cu căderile astea, pentru că la cum vedem noi, la cum percepem, e o cădere aproape în fiecare meci în care ne luăm o diferenţă să zicem confortabilă. Avem momentele de relaxare, nu e o cădere în joc, ci o cădere mentală. Ne relaxăm şi apoi realizăm că nu e de joacă şi începem să accelerăm din nou şi mulţumim Domnului, avem cu ce să ne ducem din nou în faţă.

Cred că Elverum nu va reuşi să facă o surpriză acolo, ne-ar ajuta enorm o surpriză a lui Elverum, dar eu sincer nu cred că are puterea să câştige la Wisla. Am simţit şi pe pielea noastră că pur şi simplu nu reuşeam să egalăm şi să întoarcem scorul”, a spus Gavriloaia la Telekom Sport.

Constantin Ştefan a afirmat la finalul partidei că duşul rece de care Dinamo a avut parte cu Wisla Plock i-a făcut pe jucătorii săi să strângă rândurile: „Greu, s-a şi văzut că a fost un meci foarte greu, dar ne-am pregătit foarte bine. După înfrângerea de la Plock am strâns rândurile, ştiam că meciul ăsta cu victorie ne poate ţine în cursa pentru ocuparea unui loc din cele două locuri care îţi oferă dreptul de a merge mai departe.

Cred că am gestionat destul de bine jocul, am avut un atac foarte bun, în special la linia de 9 metri, unde am înscris goluri senzaţionale de la distanţă şi am reuşit în apărare să anihilăm pivotul, care la Leon a făcut un joc foarte bun şi linia de 9 metri.

Nu vrem să ne relaxăm, în primul rând înainte de meci am vorbit cu băieţii că avem nevoie de cele două puncte, diferenţa de goluri mai puţin conta. Când am văzut că jocul şi scorul ne ajută, uşor-uşor le-am transmis băieţilor că o victorie la 4 goluri, în eventualitatea egalităţii de puncte cu Leon, am fi peste ei”, a spus Constantin Ştefan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoademar leon 

viewscnt
Articole similare