Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii iau în râs conflictul dintre club şi fostul medic al echipei: "Mâncarea mea preferată e şaorma. Iubita mea o face foarte bună"

VIDEO | Dinamoviştii iau în râs conflictul dintre club şi fostul medic al echipei: "Mâncarea mea preferată e şaorma. Iubita mea o face foarte bună"

Dinamo București

Comentarii

Fotbalistul lui Dinamo, Deian Sorescu, ia în râs conflictul dintre club şi fostul medic al echipei, Adrian Motoacă, plecat cu scandal din Ştefan cel Mare.

"Ne-a afectat într-un fel. Să zici de Dinamo e ca şi cum zici de noi, e acelaşi lucru, zici de toată lumea", a declarat Deian Sorescu.

Cu toate că s-a declarat afectat de conflict, Deian Sorescu a oferit o replică amuzantă atunci când a fost întrebat de mâncarea sa preferată, cu aluzie la faptul că medicul Adrian Motoacă a refuzat să le dea jucătorilor paste bolognese: "Face iubita mea o şaorma foarte bună".

Cele trei motive pentru care Dinamo şi-a concediat medicul

Medicul Adrian Motoacă a dezvăluit, la Telekom Sport, cele trei argumente care i-au fost aduse atunci când a fost concediat de Dinamo, adevăratul motiv fiind însă faptul că nu a mai fost dorit de antrenorul ceh Dusan Uhrin.

Dintre cele trei argumente, unul este de-a dreptul stupid. Medicului i s-a reproşat oficial faptul că a întârziat un sfert de oră la micul dejun, deşi masa nu avea o oră bine stabilită.

"Este greu de spus de ce nu am mai fost dorit la Dinamo, dar motivul principal este antrenorul. Nu a mai dorit. Mi s-a adus la cunoştinţă la o întâlnire, la Rin, luni, că domnul Dusan Uhrin nu mai doreşte colaborarea din cauza a trei motive. Primul motiv pe care mi l-a spus domnul Bălănescu a fost o întârziere de 15 minute la masa de mic dejun de la deplasarea de la Timişoara, unde am fost cazaţi pentru meciul cu UTA din Cupă. Am întârziat 15 minute, deşi pe grupul de WhatsApp al echipei nu a fost stabilită o oră de mic dejun. Ajunseserăm seara cu avionul şi s-a lăsat o marjă de 30 de minute.

Al doilea motiv a fost celebrul motiv al pastelor bolognese, meniul dat de Dusan Uhrin bucatarului nostru de la cantina de la Saftica, cu care eu nu am fost de acord.Întrebând jucătorii, luând nişte repere de la jucătorii italieni, am decis că, neavând cum să procesăm carne macră în carne tocată, nu avem cum să dăm paste bolognese.

Şi am contrat puţin ideea, aducând idee din nutriţia sportivă. Nu mi-a spus nimic, a urcat la o şedinţă tehnic cu jucătorii, unde, din spusele jucătorilor, a folosit termenul că am tras lozul greşit.

Al treilea argument a fost cearta cu bucătarul. La venirea mea am impus nişte reguli. Am venit şi am semnat contractul, negocierile au durat mai mult decât cu oricare alt angajat venit la Dinamo. Veneam din postura unui om care avea deja un contract semnat cu o echipă din România, dar la insistenţele domnului Prunea am trecut pe la Rin să semnez cu Dinamo. Am stat de la 11 dimineaţa până la 9 seara la Rin. M-am dus să văd condiţiile de la Săftica şi am impus anumite reguli şi anumite tipare de lucru", a declarat Adrian Motoacă, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare