Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ, după victoria cu Elverum: ”Este o grupă echilibrată. Pot apărea surprize”

VIDEO | Dinamoviştii încearcă să rămână cu picioarele pe pământ, după victoria cu Elverum: ”Este o grupă echilibrată. Pot apărea surprize”

Handbal

Comentarii

Dinamoviştii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ după succesul cu Elverum. Săptămâna viitoare îi aşteaptă unul dintre cele mai grele meciuri din grupă, cu Ademar Leon.

Victoria cu Elverum la debutul în Champions League le-a dat aripi dinamoviştilor. Vor să facă uitat sezonul trecut, când au avut o singură victorie în 10 meciuri. Acum, calificarea în faza eliminatorie pare un obiectiv mai mult decât îndreptăţit.

„A fost un meci mare din punctul meu de vedere, în primul rând pentru victorie. Ne doream mult această victorie, este un nou început, într-o nouă formulă, cu foarte mulţi jucători nou veniţi. Şi cred că acest lucru s-a văzut”, a spus Dan Savenco.

A fost o victorie muncită pentru Dinamo: „Pentru cei care sunt cu inimle mai slabe nu a fost chiar cel mai fercit meci, dar până la urmă a ieşit bine pentru noi”, a spus Răzvan Gavriloaie.

„Câinii” se pregătesc acum de duelul cu Ademar Leon, care va fi sâmbăta viitoare, în direct la Telekom Sport. Vicecampioana Spaniei a călcat greşit în prima etapă, a făcut doar egal cu finlandezii de la Cocks.

„Am aflat că au făcut egal cu finlandezii, deci grupa e echilibrată şi pot apărea surprize pentru că e o semi-surpriză”, a mai spus antrenorul Ştefan Constantin.

Afla mai multe despre: dinamoliga campionilor handbal,  

viewscnt
Articole similare