Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii s-au intors istoviţi din Rusia. ”În 72 de ore am dormit doar 12”

VIDEO | Dinamoviştii s-au intors istoviţi din Rusia. ”În 72 de ore am dormit doar 12”

Handbal

Comentarii

Dinamoviştii s-au intors istoviti din Rusia. după ce au parcurs aproape 4000 de kilometri dus intors. Sunt însă ferciţi. după ce au învins-o la 10 goluri Chekovskie Medvedi. Dinamo este singura neînvinsă din grupa de liga campionilor şi este lider, cu 7 puncte.

”E e cea mai obositoare deplasare pe care am avut-o. E inuman cum am mers, am plecat vineri la 4 dimineaţa, aseară am plecat la ora 2 şi jumătate, mergem 12 ore, în 72 de ore am dormit 12 ore” a mărturisit Răzvan Gavriloaia.

”Nici în cel mai fericit scenariu nu am crezut că va decurge meciul într-o asemenea manieră. A fost aşa de uşor cum o arată diferenţa de 10 goluri? Sincer cred că e pentru prima dată când pot spune că da”

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu Steaua. Roş albii au câştigat ultimele trei meciuri directe. ”Sper ca până miercuri, la derby-ul cu Steaua să îi recuperăm, să îi focusăm pentru încă un meci important pentru noi şi în special pentru fani”

Dinamoviştii pleacă din nou la drum. Alţi aproape 4000 de kilometri. Wisla Plock Dinamo e sâmbătă în direct la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: dinamohandbal 

viewscnt
Articole similare