Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii şi steliştii şi-au dat mâna pentru copii. “Vor fi mai buni ca noi!”. Royal Victory Cup şi-a deschis porţile pentru viitorii fotbalişti ai României

VIDEO | Dinamoviştii şi steliştii şi-au dat mâna pentru copii. “Vor fi mai buni ca noi!”. Royal Victory Cup şi-a deschis porţile pentru viitorii fotbalişti ai Românieigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Ziua Copilului a strâns laolaltă steliştii şi dinamoviştii, scopul comun fiind încurajarea celor mici să facă fotbal. Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Petre Marin, Giani Kiriţă şi Sorin Paraschiv s-au întâlnit la lansarea şcolii de fotbal Royal Victory Cup şi au făcut spectacol pentru cei mici.

“Am venit aici şi cu copiii mari”, a spus Florin Prunea şugubăţ, uitându-se către fostul coleg Giani Kiriţă. “Noi l-am crescut”, a adăugat cu zâmbetul pe buze fostul portar. Cei doi dinamovişti, alături de foştii rivali de la Steaua s-au întâlnit în cartierul Militari pentru a împărţi cadouri la evenimentul inaugural al şcolii de fotbal Royal Victory Kids.

Prunea şi Kiriţă, fotbalul, ciocolata Rom şi tomberoanele

Vedetele zilei au fost cu siguranţă foştii fotbalişti ai “câinilor”. Dacă Prunea a fost în centrul atenţiei datorită statutului de veteran, Kiriţă este o vedetă de televiziune în ascensiune şi a avut parte de cea mai mare atenţie. “Am venit cu drag pentru aceşti copii deoarece trebuie să-i sprijinim fiecare cu ce putem”, a spus fostul căpitan al lui Dinamo. Acesta şi-a adus aminte şi de vremurile copilăriei sale. “Ne jucam fotbal cu ce apucam. Atunci, cineva avea o minge era cel mai şmecher. Îmi aduc aminte că odată am luat 4 tomberoane, ne-am făcut porţi din ele şi am jucat. Pe vremea aia, ne gândeam numai la fotbal”, a continuat pe şirul amintirilor Kiriţă.

Prunea a fost şi el generos cu copiii. “Cei de la Victory Cup merită felicitaţi că s-au gândit să investească şi într-o şcoală de fotbal. Bravo lor, le urez mult succes şi sunt convins că cei care vin acum din urmă vor fi mai buni ca noi. Au tot ce le trebuie”, a spus şi fostul portar al echipei naţionale. Acesta şi-a adus aminte şi de motivaţia supremă care l-a ţinut lângă terenul de joc: “Ne dădeau mereu câte o ciocolată Rom. Cred că şi d-aia mă duceam la antrenamente”, a spus Prunea.

La finalul evenimentului organizat la BSP Arena, Prunea, Belodedici, Petre Marin, Paraschiv şi Kiriţă au înmânat cadouri copiilor care s-au distrat toată ziua pe sinteticul din Militari la lansarea Royal Victory Cup. Cea mai nouă şcoală de fotbal din Bucureşti, care îşi va desfăşura cursurile pe Bulevardul Ghencea, se va concentra şi pe partea extrasportivă a educaţiei copiilor şi pregăteşte multe surprize menite să consolideze caracterul celor care se vor înscrie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: royal victory kids 

viewscnt
Articole similare