Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamoviştii, după primul succes în grupele Ligii: "Calificarea se va juca în deplasare" Cum analizează Gavriloaia următorul meci al echipei sale

VIDEO | Dinamoviştii, după primul succes în grupele Ligii: "Calificarea se va juca în deplasare" Cum analizează Gavriloaia următorul meci al echipei sale

Handbal

Comentarii

Dinamo a învins o echipă care anul trecut a jucat în grupele principiale ale Ligii Campionilor, învingând adversare puternice precum Veszprem şi Montpellier.

Constantin Ştefan a fost foarte mulţumit pentru prestaţia handbaliştilor săi şi speră ca ea să se repete şi în faţa danezilor de la GOG Gudme. Nordicii i-au speriat pe dinamovişti cu victoria în faţa învinsei lor din sala Dinamo, scor 33-24 în prima etapă a fazei grupelor. 

"Am întâlnit astăzi o echipă competitivă, se vede că vine din grupele principale. A fost un travaliu foarte mare al nostru pentru această victorie, 60 de minute cu efort maximal. Cu un joc spectaculos, atât pe faza de apărare, cu un Saed în zi de graţie, dar şi un atac în mare viteză cu reuşite frumoase" a spus Constantin Ştefan.  

"Apărarea şi-a făcut treaba, pe faza de atac interii, toată echipa a mers exact cum trebuie să meargă în Liga Campionilor.  Încercăm să ne corectăm de la meci la meci greşelile" a fost şi reacţia lui Dan Savenco. 

GOG Gudme revine în Liga Campionilor după o pauză de 10 ani. 
 
"După rezultate pare cea mai puternică echipă din grupă pentru că eu până etapa trecută am considerat că cei de la Kristianstad sunt cei mai tari. Se pare că GOGul i-a bătut fără drept de apel" a fost comentariul lui Răzvan Gavriloaia.
 

 

Afla mai multe despre: dinamokristianstadgog gudmeliga campionilorsavencoconstantin ştefangavriloaia 

viewscnt
Articole similare