Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamovistul Cătălin Ţîră a marcat împotriva echipei sale de suflet. "Sunt fericit, dar pe altă parte nu. Sper ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul"

VIDEO | Dinamovistul Cătălin Ţîră a marcat împotriva echipei sale de suflet. "Sunt fericit, dar pe altă parte nu. Sper ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul"

Fotbal

Comentarii

Cătălin Ţîră a marcat golul egalizator în partida pe care formaţia sa, FC Voluntari, a câştigat-o, duminică seară, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo, scor 2-1, în etapa a 24-a. Cu toate acestea, atacantul în vârstă de 25 de ani cu un ochi râde, dar cu altul plânge.

Cătălin Ţîră este dinamovist declarat, iar la gol nu s-a putut bucura aşa cum şi-ar fi dorit. A fost fericit că a marcat, lucrul care contează mult pentru un atacant, dar şi trist pentru că formaţia sa preferată este foarte aproape de play-out. Cătălin Ţîră a început fotbalul la Dinamo, la vârsta de opt ani. Timp de şapte ani a făcut parte din "haită", până în 2009, când s-a transferat la juniorii celor de la Udinese. Un an mai târziu, Lazio Roma plătea 50.000 de euro celor de la Udinese, în schimbul jucătorului român.
 
"Am avut un meci extraordinar, prima repriză bună, a doua repriză am făcut un meci excelent. Am reuşit să întoarcem. Este un adversar puternic Dinamo, cu o galerie superbă, nişte suporteri fantastici şi eu cred că o să-i împingă de la spate în continuare. Sunt fericit că am reuşit să câştigăm, să aducem 3 puncte, sunt foarte importante pentru noi în lupta pentru salvarea de la retrogradare şi sper s-o ţinem tot aşa, pentru că am făcut un meci fantastic. Sunt fericit, dar pe de-o parte nu prea, pentru că sunt dinamovist, toată lumea ştie, am făcut junioratul la Dinamo 8 ani. Dar sunt profesionist, îmi fac treaba la echipa mea de club şi sper să o fac în continuare la fel de bine. Este greu şi pentru mine, şi pentru suporterii dinamovişti. Sper să se rezolve cât mai repede şi să fie din nou acolo unde îi este locul, în primele locuri", a declarat Cătălin Ţîră, la finalul partidei cu Dinamo.
 

Afla mai multe despre: fotbaldinamovoluntaritira 

viewscnt
Articole similare