Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dinastia continuă! Ianis şi Gică Hagi cu ochii pe România - Columbia de la Mondialul din 94. Imagini FABULOASE

VIDEO Dinastia continuă! Ianis şi Gică Hagi cu ochii pe România - Columbia de la Mondialul din 94. Imagini FABULOASE

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi şi Gică Hagi au privit împreună golul marcat de "Rege" în partida România - Columbia de la Campionatul Mondial din Statele Unite 1994. Imagini fabuloase, mai jos:

La Telekom Sport, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile a mărturisit că naţionala este echipa pentru care întotdeauna a jucat cu sufletul. Gică Hagi a mai declarat şi că naţionala i-a oferit în schimb prestigiu şi l-a făcut şi mai cunoscut la nivel mondial: 
”A fost echipa mea de suflet, unde am jucat întotdeauna bine, unde am dat maxim, unde am făcut performanţe, unde am jucat la nivelul cel mai mare, puteam fi şi cei mai buni la un moment dat, dar echipa mea de suflet a fost echipa naţională. În rest, m-am dus la echipele de club unde eşti plătit, stai cât stai, după pleci. La naţională vii şi joci cu sufletul, cu inima, eu special am avut o carieră fabuloasă, mi-a adus prestigiu, respect, aşa că nu sunt... chiar dacă s-a terminat aşa cum s-a terminat. Nu regret nimic”, a declarat Gică Hagi într-un interviu pentru Telekom Sport.
Gică Hagi este cel mai bun marcator din istoria naţionalei, cu 35 de goluri şi este pe locul secund la numărul de selecţii, 125, după Dorinel Munteanu, care a avut însă o carieră mai lungă.  Hagi a fost cel mai bun jucător din Generaţia de Aur, alături de care a ajuns până în sferturile Cupei Mondiale din 1994, 

Afla mai multe despre: ianis hagigică hagi 

viewscnt
Articole similare