Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dintre Alibec şi Budescu, el are cele mai mari şanse să plece. Are ofertă scrisă!". Dani Coman făcut anunţul la revenirea în România

VIDEO | "Dintre Alibec şi Budescu, el are cele mai mari şanse să plece. Are ofertă scrisă!". Dani Coman făcut anunţul la revenirea în România

Astra Giurgiu

Comentarii

Dani Coman (40 de ani), preşedintele Astrei, s-a întors în România mai repede decât echipa de lângă Dunăre, şi a vorbit despre situaţia formaţiei patronate de Ioan Niculae. Pe aeroport, la sosire, fostul portar a "dat din casă" şi a spus că, dintre Alibec şi Budescu, cele mai mari şanse de plecare le are fundaşul Graovac, care a primit o ofertă scrisă.

Denis Alibec (29 de ani) şi Constantin Budescu (30 de ani) au încântat în prima jumătate de sezon la Astra, dar primul fotbalist care a primit o ofertă scrisă de plecare de la Giurgiu e Daniel Graovac (26 de ani), fundaşul care a pus umărul la cele şase luni excepţionale ale giurgiuvenilor.

"(n.r. - Cine are mai mari şanse să plece, Alibec sau Budescu?) Cred că dintre Alibec şi Budescu, cele mai mari şanse le are Grahovac, e singurul care a primit o ofertă scrisă", a spus Dani Coman, pentru Telekom Sport.



Daniel Graovac a semnat cu Astra în iulie 2019, liber de contract de la Vojvodina, iar de atunci a jucat 22 de meciuri la formaţia de la Giurgiu.

  • 2022 e anul în care lui Graovac îi expiră contractul cu Astra

Afla mai multe despre: dani comantransferalibecbudescugraovac 

viewscnt
Articole similare