Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinu i-a "mitraliat" pe dinamovişti după Hermannstadt - Dinamo 4-2. A făcut praf un fotbalist: "E inadmisibil să ai un asemenea apărător. E aproape imposibil de prins play-off-ul!"

VIDEO | Dinu i-a "mitraliat" pe dinamovişti după Hermannstadt - Dinamo 4-2. A făcut praf un fotbalist: "E inadmisibil să ai un asemenea apărător. E aproape imposibil de prins play-off-ul!"
Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) a analizat partida pierdută de Dinamo contra sibienilor de la Hermnnastadt, 2-4 în deplasare, în direct la Telekom Sport, şi i-a făcut praf pe fundaşii dinamovişti. "Procurorul" îi consideră jucători modeşti pe cei de la Dinamo şi spune că Uhrin nu poate face minuni de fiecare dată. Dinu e de părere că este aproape imposibil ca Dinamo să prindă play-off-ul în condiţiile actuale.

Dinamoviştii, în frunte cu Nistor, au fost de nerecunoscut în partida cu Hermannstadt, o echipă bine organizată de Eugen Neagoe, fostul antrenor al "câinilor". Dinu s-a luat de Mihai Popescu şi de toţi apărătorii lui Dinamo, iar "Procurorul" i-a luat apărarea lui Uhrin, despre care a spus că nu poate face mereu minuni cu un lot slab.

"Imaginea total hazardată a lui Nistor pe autobuzul echipei spune totul de la sine, pentru că Nistor astăzi nu prea a contat. Este nepermis să primeşti aşa cum s-au primit cele trei goluri. Golul doi şi golul trei din nişte faze fixe de manual, nu se poate să nu fie nimeni la colţul lung, de unde reia Dâlbea.  La cea de-a doua fază sar ăia singuri prin careu şi Yazalde îşi arată corpul sculptat undeva între Nigeria şi Camerun.

La golul al patrulea este de-a dreptul diletantism şi îmi explic multe, felul cum a fost driblat Popescu şi el considerat o speranţă în mintea unora care cred că se pricep la fotbal. Este inadmisibil pentru întreaga istorie a fotbalului dinamovist defensiv să ai un asemenea apărător. Dar nu se poate să te comporţi aşa la încercarea aceea de dribling, depăşire a lentului Yazalde. Este după părerea mea o scădere şi de atitudine şi de atenţie în joc, care a scos în relief nişte deficienţe pe care le ştiam. Nu poate la nesfârşit bietul Uhrin să facă o echipă competitivă din jucători modeşti.



Nu ai, cum se spune în româneşte, să faci bici şi să şi plesnească din masa aceasta de jucători adusă total negândit, fără niciun fel de logică. Este aproape imposibil ca Dinamo să prindă playofful cu distribuţia actuală, indiferent cât a ridicat valoarea, prin seriozitate, prin realism de joc, valoarea acestei distribuţii îndoielnice, bietul Uhrin"
, a spsu Cornel Dinu, în direct la Telekom Sport, după Hermannstadt - Dinamo 4-2.

În urma acestui rezultat, Dinam a rămas pe locul şapte în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe poziţia a 13-a, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamoexclusiv 

viewscnt
Articole similare