Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinu n-a mai rezistat şi i-a distrus pe dinamovişti: "Ăsta era docher prin port". Sfat pentru Rednic: "A dat din bici, dar boii n-au plecat"

VIDEO | Dinu n-a mai rezistat şi i-a distrus pe dinamovişti: "Ăsta era docher prin port". Sfat pentru Rednic: "A dat din bici, dar boii n-au plecat"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoşani, de pe propriul teren, scor 1-2, şi a ratat prezenţa în play-off pentru al doilea sezon consecutiv. Astfel, Cornel Dinu n-a mai rezistat şi i-a criticat pe jucătorii lui Mircea Rednic.

"La primul gol marcat de Botoşani, băiatul acela cu nume de must, fundaşul stânga a sărit pe lângă minge, l-a lăsat pe Golofca singur. Cred că la Liverpool a fost docher în port, că zice că vine de la şcoala lui Liverpool (n.r. Jordan Mustoe). Cormoranii sunt pe emblema lui Liverpool şi sunt sfinţi. La noi Daea a spus că distrug peştii din bălţi. Ori, ăştia distrug fotbalul

Eu nu sunt de acord să îl dai pe Popescu, să îl dai pe Târcoveanu, să îl dai pe Corbu, să mai dai încă trei jucători tineri care provin dintr-un sistem acceptabil care a avut rezultate la nivel de juniori. Nu dau jucătorul tânăr. Iau 4-5 jucători de valoare şi îi asamblez cu ăştia. Îi antrenez, îl învăţ pe Popescu să ţină mâinile la spate, îi învăţ să facă alunecări şi deposedări şi sunt copii mei, crescuţi aici. Asta înseamnă tradiţia luI Dinamo. 

Acum, eu nu cred că pleacă Rednic. Este un tip inteligent, un meseriaş, un tip devotat lui Dinamo, unul dintre puţinii care mai ştie ce înseamnă spiritul lui Dinamo, dar săracul a crezut că daca pocneşte puţin din bici, pleacă boii. Iar Boii nu au plecat, ci au rămas acolo, la care. Nu erau de rasă, nu au mişcat carul" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinumircea rednicdinamofc botosani 

viewscnt
Articole similare