Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinu Todoran dă cărţile pe faţă despre schimbările făcute la pauza meciului cu Botoşani: ”Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi”

VIDEO | Dinu Todoran dă cărţile pe faţă despre schimbările făcute la pauza meciului cu Botoşani: ”Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi”

FCSB

Comentarii

FCSB a început cu stângul noul sezon de Liga 1, după ce a remizat cu Botoşani, scor 0-0, în debutul noii stagiuni.

Dinu Todoran a debutat cu un egal pe banca FCSB-ului, după ce a remizat 0-0 cu Botoşani, în deplasare. Tănase îşi putea salva echipa în minutul 61, însă acesta a ratat penalty-ul obţinut de Octavian Popescu. Deşi echipa a jucat bine în prima repriză, FCSB-ul a schimbat ambii apărători centrali la pauză.

Întrebat de această decizie, Dinu Todoran nu s-a ascuns şi a dat de înţeles că aceea a fost dorinţa patronului. Deşi echipa sa nu a putut obţine vioctoria, noul antrenor al FCSB-ului a fost mulţumit de jocul prestat şi a afirmat că se pregăteşte pentru Conference League acum.

Dinu Todoran dă cărţile pe faţă despre schimbările făcute la pauza meciului cu Botoşani

”Da, e un semieşec, dar am dominat jocul. N-am fost lucizi la finalizare, dar uşor, uşor o să reglăm şi lucrul ăsta. Noi am dominat jocul, la finalizare am suferit puţin, dar pe viitor o să fim mai atenţi.

(n.r. despre Tănase) E fotbal, a ratat şi Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros şi sperăm ca data viitoare sa înscrie. (n.r. despre schimbări) Ştiţi foarte bine cum se preocedează la noi, nu are rost să mă mai întrebaţi de fiecare dată această întrebare.

Urmează primul meci acasă, un meci greu, dar sperăm ca la ora meciului să fim 100% din toate punctele de vedere. Sunt jucători tineri, care îşi doresc. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare, să fim mai lucizi”, a declarat Dinu Todoran.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsbbotoşani fcsb 

viewscnt
Articole similare