Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dinu Tudoran a comentat situaţia de la Craiova: „E cu dus-întors ce se întâmpla la ei” + Mesaj pentru Istvan Kovacs

VIDEO Dinu Tudoran a comentat situaţia de la Craiova: „E cu dus-întors ce se întâmpla la ei” + Mesaj pentru Istvan Kovacs

Superliga

Comentarii

FCSB va juca, duminică, împotriva formaţiei Universitatea Craiova. Meciul va avea loc la ora 21:30, pe Arena Naţională.

Dinu Todoran, antrenorul lui FCSB, a vorbit despre duelul cu oltenii.

„Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reuşit să câştigăm, chiar dacă toată lumea ne-a criticat, adică anumite persoane. În special mă bucur pentru fani, care au venit la stadion, pentru Peluza Nord, care ne-a susţinut. 

Craiova vine după un eşec în Conference League, cu un nou antrenor. Şi-au vândut unul dintre cei mai buni jucători, pe Cicâldău, dar în lot mai au fotbaşti de valoare: Nistor, Ivan.

Jucătorii se mobilizează când e o schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace”

Vor avea şi un antrenor nou, dar e cu dus-întors asta. Jucătorii se mobilizează când e o schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace. O să fie greu. Pentru ei, mai ales, deoarece se vor schimba anumite lucruri la echipă”, a declarat Todoran. 

S-a decis arbitrul partidei

Istvan Kovacs va arbitra partida dintre FCSB şi Universitatea Craiova. „Centralul” din Satu Mare va fi ajutat la margine de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă este Marcel Bîrsan.

„Anul acesta, aş vrea să se schimbe domnul Kovacs, să nu mai greşească împotriva noastră, să greşească împotriva adversarelor”, a declarat Todoran la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: fcsbdinu todoranuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare