Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discurs îndrăzneţ al preşedintelui de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, după meciul cu FCSB: "Cred că i-am respectat prea mult"

VIDEO | Discurs îndrăzneţ al preşedintelui de la Gaz Metan, Ioan Mărginean, după meciul cu FCSB: "Cred că i-am respectat prea mult"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, consideră că echipa sa ar fi putut obţine victoria în partida cu FCSB, de duminică seară, dacă jucătorii ar fi crezut mai mult în şansa lor.

FCSB şi Gaz Metan Mediaş au încheiat la egalitate, scor 2-2, duminică seară, pe Arena Naţională, o partidă contând pentru etapa a 4-a din Liga 1. Chiar dacă nu şi-a primit licenţa pentru participarea în cupele europene, lotul se va decima de la 30 iunie şi este privită că un "sparring partner" în acest play-off, Gaz Metan Mediaş a reuşit să scape neînvinsă în trei dintre cele patru meciuri disputate până acum. Profitând şi de faptul că FCSB a aliniat un "unsprezece" experimental, preşedintele celor de la Mediaş, Ioan Mărginean, este de părere că jucătorii săi puteau profita de situaţie pentru a pune mâna pe cele trei puncte, dacă ar fi fost mai curajoşi. 
 
"Este un egal, au fost foarte multe greşeli şi de-o parte şi de alta, după startul bun al FCSB-ului am fost puţin speriaţi. Eu zic că i-am respectat prea mult. Nu trebuie să se supere nimeni că Mediaş îşi urmăreşte propriul interes. Avem un schelet de echipă, 14 jucători care continuă contractul. Eu am un pariu simbolic şi cu mine însumi, şi cu echipa, şi cu prietenii, şi cu duşmanii, că noi nu suntem echipă de locul 6. Suntem echipă de cel puţin locul 5 şi încercăm să menţinem tot ce avem între noi", a declara Ioan Mărginean, la finalul partidei cu FCSB.
 
 
Clasament play-off: 1. CFR Cluj (36 puncte), 2. U Craiova (29), 3. FCSB (27), 4. Gaz Metan (25), 5. Astra (25), 6. FC Botoşani (24),

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare