Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Discurs surprinzător al lui Adrian Rus: ”Astăzi, dacă aveam puţin mai mult noroc câştigam!”

VIDEO Discurs surprinzător al lui Adrian Rus: ”Astăzi, dacă aveam puţin mai mult noroc câştigam!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020

"Tricolorii" au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

Titular din nou în mandatul lui Cosmin Contra, tânărul Adrian Rus a mărturisit, vizibil dezamăgit la finalul partidei: ”Suntem trişti. Ne doream mai mult. S-a văzut şi în teren, am avut ocazii. A doua repriză am început-o foarte bine, cu două sau trei ocazii. Ne doream foarte mult să câştigăm acest meci. Au avut noroc mai mare şi mergem mai departe. Valoarea noastră e mai mare. Ne pare rău, sper să ne susţină în continuare şi mai avem o şansă. Selecţionerul ne-a tranzmis că mai avem o şansă, trebuie să mergem mai departe. Nu ne e frică de nimeni. Astăzi dacă aveam puţin mai mult noroc reuşeam” a declarat Rus la finalul partidei.

Afla mai multe despre: adrian rus 

viewscnt
Articole similare