Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discursul lui Ionuţ Lupescu după ce a pierdut alegerile FRF: "Oamenii au decis că nu este nevoie de mine"

VIDEO | Discursul lui Ionuţ Lupescu după ce a pierdut alegerile FRF: "Oamenii au decis că nu este nevoie de mine"

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

"Sincer să fiu, mă simt împlinit. Eu am oferit o alternativă fotbalului românesc, cred că aş fi regretat dacă nu aş fi venit cu această alternativă. Cred că suporterii vor fi foarte atenţi în ceea ce va urma în anii următori. Eu am crezut că sunt oameni care doresc binele fotbalului, dar se pare că m-am înşelat. Din păcate, domnul Burleanu continuă cu jignirile şi nu arată respect pentru lumea fotbalului. Va trebui să vă obişnuiţi voi cu toate acestea, eu mă duc puţin până acasă.

Nu mi-a lăsat niciun gust amar această experienţă. Dacă oamenii au decis că nu e nevoie de mine, atunci nu e niciun fel de problemă. Eu sper ca de acum încolo totul să fie bine. Să nu mai fie date mincinoase, îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă acolo unde a fost acolo, dar nu depinde de mine, depinde doar de cei care conduc" , a declarat Ionuţ Lupescu.

La finalul alegerilor, la discursul din sală, fostul internaţional a dat dovadă de fair-play şi a ţinut să-l felicite pe Burleanu.



"Felicitări preşedintelui pentru victorie! Vreau să le mulţumesc în primul rând celor care m-au votat, dar şi celor care au avut altă opţiune. Cred că a fost de datoria mea să vin şi să încerc să redresez fotbalul şi să-l putem dezvolta. Sper ca în următorii patru ani să puteţi dezvolta fotbalul şi să aveţi performanţă. Vă mulţumesc", a declarat Ionuţ Lupescu la finalul alegerilor.

Afla mai multe despre: lupescuionut lupescuburleanu,  

viewscnt
Articole similare