Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discursul lui Marius Croitoru după FC Botoşani - U Craiova 0-2. Ce a spus despre greşelile lui Chindriş şi despre cazurile de COVID-19 din Liga 1

VIDEO | Discursul lui Marius Croitoru după FC Botoşani - U Craiova 0-2. Ce a spus despre greşelile lui Chindriş şi despre cazurile de COVID-19 din Liga 1

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) a reacţionat la finalul înfrângerii suferită de echipa sa, FC Botoşani, 0-2 cu U Craiova, la finalul căreia oltenii s-au apropiat şi mai mult de titlul din Liga 1. Antrenorul Botoşaniului a spus că singurul lucru care i-a lipsit echipei sale a fost golul. Oltenii au câştigat din două penalty, transformate de Cicâldău şi Gustavo.

Croitoru a vorbit şi despre greşelile făcute de Andrei Chindriş, care au dus la penalty-urile din care oltenii au câştigat partida. Tehnicianul a vorbit şi despre posibilitatea ca echipa sa ajungă pe un loc de preliminarii de Europa League, dar şi despre cazurile de COVID-19 apărute printre jucătorii din Liga 1.

"(n.r. - Ce v-a lipsit?) Golul. Atâta timp cât nu marchezi, e foarte greu să câştigi împotriva echipei de pe primul loc, am încercat, am dat tot ce am avut mai bun azi, din păcate pentru noi Craiova a câştigat pe merit, felicitări, asta e.  

E un copil care trebuie să înveţe din greşeli, asta este, fotbalul pe care îl jucăm noi e riscant, ajungi om pe om, asta este, trebuie să înveţe, să crească de la meci la meci.  Din păcate, în această seară a făcut un meci bun, numai că a fost implicat în multe faze de 1 contra 1 pe care nu le-a gestionat cum trebuie.  13:46 Am încredere în el, e un copil de viitor, trebuie să înveţe din aceste greşeli şi îmi doresc ca pe viitor să înveţe şi să nu mai repete aceste greşeli pentru că sunt lucruri grave pentru un fundaş.  

Avem o şansă, din păcate ne-am luat adio de la locul 3, e foarte greu să credem că mai avem şanse la locul 3, dar avem o şansă în cazul în care Steaua câştigă cupa să participăm în  Europa.  

Apar din ce în ce mai multe cazuri de COVID printre jucători, ceea ce n-a existat în acest campionat, dar din păcate... Credeam că suntem de neatins, dar ne-am înşelat. Nu ştiu a cui este vina, nu vreau să caut vinovaţi, dar undeva a existat o slăbiciune. Sportivii, fotbaliştii ar trebui să înţeleagă că nu suntem oameni de rând şi să fim mult mai atenţi cu viaţa noastră extrasportivă"
, a spus Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Cu victoria de pe teren Botoşaniului, U Craiova s-a apropiat şi mai mult de titlul, unul istoric, după 29 de ani. Oltenii sunt lideri, cu 44 de puncte, în timp ce CFR Cluj are 40 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, FC Botoşani a rămas pe locul patru, cu 29 de puncte. Până să poată sărbători titlul, Craiova mai are de trecut două hopuri foarte importante. Echipa lui Bergodi mai are de jucat cu Astra şi CFR Cluj. Ultimul meci, cu CFR în Bănie, se poate juca cu titlul pe masă.

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare