Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discursul motivaţional pe care Ana Maria Popescu l-a ţinut în vestiarul Stelei, chiar înainte de meciul cu Csikszereda

VIDEO | Discursul motivaţional pe care Ana Maria Popescu l-a ţinut în vestiarul Stelei, chiar înainte de meciul cu Csikszereda

Steaua

Comentarii

Ana Maria Popescu a fost în vestiarul Stelei înainte de meciul cu Csikszereda şi i-a încurajat pe jucătorii lui Daniel Opriţa.

Ana Maria Popescu, cea care a adus prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, argint la scrimă, a fost invitată să dea lovitura de start la partida Steaua - Csikszereda.

Ce medalia la gât, Ana Maria Popescu a dat lovitura de start în aplauzele celor 3.700 de spectatori care au asistat la meci. Înainte de asta, medaliata cu argine la Tokyo a mers în vestiarul Stelei.

Discursul pe care Ana Maria Popescu l-a ţinut în vestiarul Stelei, înainte de meciul cu Csikszereda

Chiar înainte de meciul cu Csikszereda, jucătorii lui Daniel Opriţa au avut parte de o surpriză. În vestiar a intrat Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 şi una dintre cele mai valoroase sportive din România.

Legitimată la Steaua, Ana Maria Popescu a fost invitată să dea lovitura de start a meciului. Însă înainte a trecut prin vestiarul Stelei, unde i-a încurajat pe jucători şi le-a urat baftă în noul sezon:

”Eu sunt fata de argint, voi să fiţi de aur astăzi (n.r miercuri seară), în meciul ăsta şi în următoarele. Baftă”, a fost scurtul discurs ţinut de Ana Maria Popescu în vestiarul Stelei.

După ce a dat lovitura de start, Ana Maria Popescu a fost întrebată despre sentimentul pe care l-a avut când a fost aclamată de suporterii aflaţi pe stadion:

”Pare că mă pricep şi la fotbal după lovitura de începere. Este emoţionant pentru orice sportiv, mai ales când vii dintr-un sport în care suporterii nu sunt chiar atât de mulţi.

Le mulţumesc celor din galerie că sunt alături de băieţi, iar băieţilor le ţin pumnii în noul sezon”, a declarat Ana Maria Popescu pentru Steaua TV.

În această perioadă, Ana Maria Popescu spune că şi-a luat o scurtă vacanţă, în care încearcă să se relaxeze, dar şi să se readapteze la fusul orar din România. Apoi, sportiva în vârstă de 36 de ani susţine că va începe antrenamentele pentru Campionatul European care ar trebui să se dispute în septembrie.

Afla mai multe despre: ana maria popescu 

viewscnt
Articole similare