Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discursul ţinut în vestiar de Andrei Radu, înaintea victoriei superbe contra Croaţiei: "Ne-a motivat!"

VIDEO | Discursul ţinut în vestiar de Andrei Radu, înaintea victoriei superbe contra Croaţiei: "Ne-a motivat!"

Fotbal intern

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Andrei Radu, a dezvăluit ce le-a transmis coechipierilor săi în vestiar, înaintea meciului cu Croaţia, câştigat de România cu scorul de 4-1, în prima rundă a Grupei C de la Europeanul de tineret.

"A fost un discurs scurt şi la obiect. Le-am amintit băieţilor de ce am plecat de acasă şi se vede că au înţeles", a mărturisit Andrei Radu, la finalul meciului.

"Da, am înţeles foarte bine discursul lui Radu. Am fost concentraţi în vestiar şi am dat totul astăzi pe teren", a afirmat Andrei Ivan. "Nu mai ţin minte exact, dar ne-a motivat", a spus, la rândul său, Alexandru Paşcanu.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţie. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR

"Păi eu v-am spus vouă că avem o echipă fantastică şi că putem face mari surprize la european. Asta este una dintre ele şi acum ne bucurăm în această seară de această victorie şi de mâine de gândim la meciul cu Anglia.

Ne-am concentrat toţi şi am avut acelaşi obiectiv, pentru că realizam că acesta e cel mai important meci din grupă şi era imposrtant să începem cu cele trei puncte şi sunt foarte fericit că într-un final le-am obţinut", a mai spus Andrei Radu.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare