Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Discuţii aprinse despre faza controversată care a schimbat soarta meciului Elveţia - Spania de la EURO 2020

VIDEO | Discuţii aprinse despre faza controversată care a schimbat soarta meciului Elveţia - Spania de la EURO 2020

EURO 2020

Comentarii

Mijlocaşul Remo Freuler şi-a lăsat echipa în 10 oameni în sfertul de finală cu Spania, de la EURO 2020. Elveţienii au fost eliminaţi după loviturile de departajare, dar o fază controversată a avut loc pe finalul timpului regulamentar.

Fază controversată în Elveţia - Spania de la EURO 2020

Reprezentativa Spaniei s-a calificat în semifinale la Euro-2020, după ce a învins selecţionata Spaniei, scor 3-1, la loviturile de departajare, vineri, la Sankt Petersburg, în sferturile competiţiei.

Din minutul 78, Elveţia a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Freuler. Mijlocaşul a avut o intervenţia puternică asupra lui Gerard Moreno, iar centralul Michael Oliver a arătat direct cartonaşul roşu. 

Elveţienii au protestat vehement, faza a fost analizată cu ajutorul arbitrajului video, iar decizia a fost păstrată, spre uimirea lui Freuler. 

Părerile au fost împărţite. Marele fotbalist englez Gary Lineker a susţinut că decizia a fost greşită: "Încă un cartonaş roşu pentru nimic, practic", a scris pe Twitter.

În schimb, Michael Oliver a primit susţinere din Spania: "Se duce pe piciorul drept al adversarului, l-a raşchetat. E un tackling puternic. Pentru mine, e cartonaş roşu. Nu trebuie să fie consecinţe, s-a judecat după felul în care a intrat Freuler", a explicat arbitrul spaniol Iturralde Gonzalez şi expert la Cadena SER şi AS. 

Afla mai multe despre: freulerelvetia spaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare