Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Distracţie în club pentru "italienii" din lotul de tineret. Ce au făcut şi unde au petrecut Radu şi Puşcaş imediat după venirea în ţară

VIDEO | Distracţie în club pentru "italienii" din lotul de tineret. Ce au făcut şi unde au petrecut Radu şi Puşcaş imediat după venirea în ţarăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

După semifinala jucată la Campionatul European de tineret, tricolorii au intrat în vacanţă.

Ionuţ Radu şi Puşcaş au fost printre cei mai emoţionaţi tricolori la sosirea în ţară, atunci când, la aeroport, sute de oameni i-au aşteptat şi i-au felicitat pentru rezultatul de la EURO.

Atât pentru cei doi, cât şi pentru cei mai mulţi dintre jucătorii care au fost la turneul final, a venit vacanţa,una scurtă, ce-i drept, dar binemeritată după un sezon extrem de solicitant. Radu şi Puşcaş nu au stat mult pe gânduri şi au luat drumul litoralului imediat ce au ajuns în ţară.

Planul era deja făcut. Cazare la Mamaia şi o sesiune de hair-styling cu vedere la mare, cu stilistul preferat al tricolorilor, adus special de la Bucureşti. Acelaşi pe care jucătorii l-au chemat şi în Italia să se ocupe de imaginea lor, bun prieten cu Andrei Radu. 

A urmat distracţie din plin pentru Radu şi Puşcaş, alături de alţi prieteni din ţară, la un club de fiţe de pe malul mării. 

Pentru Radu lucrurile par a fi clare: rămâne încă un la Genoa, după ce a fost răscumpărat de Inter. În schimb, Puşcaş e pregătit pentru o nouă aventură. Evoluţiile bune de la EURO l-au adus în vizorul multe echipe: Inter, Aston Villa sau Sheffield United. 

Afla mai multe despre: radupuscaseuromamaia 

viewscnt
Articole similare