Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Djokovic a dezvăluit ce a vorbit cu Simona Halep la masă, la Balul Campionilor de la Wimbledon: ”Le are pe toate”. Discurs superb al sârbului

VIDEO | Djokovic a dezvăluit ce a vorbit cu Simona Halep la masă, la Balul Campionilor de la Wimbledon: ”Le are pe toate”. Discurs superb al sârbului

Tenis

Novak Djokovic a dezvăluit ce i-a transmis Simonei Halep la Balul Campionilor, când s-au întâlnit la masă.

Novak Djokovic şi Simona Halep sunt câştigătorii din acest an la Wimbledon, după finale epice cu Federer, respectiv Serena Williams. La Balul Campionilor, în momentul în care a urcat pe scenă, Djokovic a dezvăluit că a rămas impresionat de felul în care Simona Halep a jucat cu Serena Williams. Sârbul în vârstă de 32 de ani a declarat că i-a transmis personal Simonei, când se aflau la masă, faptul că s-a descurcat senzaţional în finala cu Serena.

”(Ce i-ai spune Simonei, ştiind de ce experienţă va avea parte în următorii ani?) În primul rând, felicitări! Chiar îi spuneam la masă că a fost cu adevărat impresionant cum s-a comportat în prima ei finală de Wimbledon, împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare din toate timpurile. Serena este un adversar îndârjit, cineva care a câştigat titlu la Wimbledon de atâtea ori până acum, care a fost în această poziţie de foarte multe ori. Simona a arătat de ce este o mare campioană şi cu siguranţă îi doresc şi mai multe victorii în anii care vin. Le are pe toate - ştie jocul, are spirit de luptătoare, acum are şi experienţa. Şi este fantastic să ştii că ţări mici ca România şi Serbia, care sunt ţări vecine, se descurcă atât de bine pe prima scenă a lumii”, a mărturisit Novak Djokovic.

Simona Halep a avut şi cuvinte foarte frumoase despre Novak Djokovic: ”(Ai două titluri de Grand Slam acum, dar se pare că ai vei mai avea şansa de a câştiga câteva...) Aşa sper! Va trebui să îl întreb pe Novak (n.r. - Djokovic), el cum a făcut-o! Ştiu că a fost nevoie de foarte multă muncă, iar el este un mare campion. Îl felicit din nou pentru tot ce a făcut şi mult noroc pentru noi recorduri. Întotdeauna am de învăţat de la campioni şi încerc să devin din ce în ce mai bună. Când sunt relaxată pe teren, am învăţat că sunt şanse mai mari să câştig meciurile importante”.

viewscnt
Articole similare