Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Djokovic a recunoscut! Ce discurs a avut Dan Petrescu în vestiar, la pauza meciului cu Slavia: "Asta ne-a spus! Nu trebuia mai mult"

VIDEO | Djokovic a recunoscut! Ce discurs a avut Dan Petrescu în vestiar, la pauza meciului cu Slavia: "Asta ne-a spus! Nu trebuia mai mult"

CFR Cluj

Comentarii

A fost supărare mare în vestiarul CFR-ului după eşecul din manşa tur a dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League. Dan Petrescu şi-a certat fotbaliştii încă de la pauză, dar mesajul antrenorului nu a avut pe deplin efectul scontat.

Şapte ani au trecut de la ultima prezenţă a lui CFR Cluj în grupele UEFA Champions League. Ardelenii vor încerca să întoarcă rezultatul din primul meci cu Slavia (0-1), în returul de peste o săptămână, miercuri, 28 august.

Campioana Cehiei are un palmares excelent în confruntările cu echipele româneşti. Slavia nu a pierdut niciodată, deşi a întâlnit-o pe FCSB de patru ori (două victorii şi două remize) şi pe FC Vaslui de două ori (două remize).

"(Ce v-a spus Dan Petrescu la pauză în vestiar?)

Că trebuie să aratăm că suntem CFR, dar nici nu trebuie să spună prea mult pentru că ştiam şi noi deja că acesta e un meci cât o finală de Campionat Mondial pentru noi. Avem o ocazie unică. Am încercat în repriza a doua să marcăm gol.

Cred că va fi foarte greu, aţi văzut şi voi că ei au jucat un fotbal foarte intens, ne-au pus probleme şi când am făcut presing. Ne aşteaptă încă o finală acolo şi ne batem acolo", a declarat Damjan Djokovic la finalul meciului CFR Cluj - Slavia Praga. 

Afla mai multe despre: cfr clujslavia pragadan petrescudjokovicucl 

viewscnt
Articole similare