Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Djokovic a renunţat la engleză în conferinţa de presă! Cât de bine vorbeşte croatul CFR-ului în română

VIDEO | Djokovic a renunţat la engleză în conferinţa de presă! Cât de bine vorbeşte croatul CFR-ului în română

Superliga

Comentarii

Croatul Damjan Djoković e unul dintre cei mai importanţi jucători ai CFR-ului şi în acest sezon, iar mijlocaşul pare să se simtă din ce în ce mai bine în România.

La conferinţa de presă premergătoare partidei CFR Cluj - Astra (sâmbătă, 20:00, Telekom Sport 1), Djokivic a vorbit exclusiv în română şi s-a descurcat surprinzător de bine, în condiţiile în care până acum mijlocaşul prefera să ofere declaraţii în engleză.


Djokovic a vorbit despre lupta la titlu, precizând câ şi-ar dori ca Dinamo să prindă play-off-ul, în condiţiile în care între roş-albi şi FCSB există o concurenţă puternică.

"Cred că etapa viitoare va fi FCSB - Craiova şi acolo va fi un meci interesant în lupta pentru titlu. Oricum, în play-off, cu punctele înjumătăţite totul este posibil, depinde de forma fiecărei echipe.

Dacă intră Dinamo, poate să fie un avantaj pentru CFR. Dacă vrei să câştigi titlul trebuie să faci minim 20 de puncte în play off. Şi dacă joci cu Iaşi sau cu Botoşani în deplasare, şi FCSB joacă acolo, şi Craiova. E un sistem bun numai că nu îmi place prea mult pentru că punctele se înjumătăţesc.

Ne pregătim pentru vara lui 2019, unde sper să ajungem şi în grupele europene, cu o lecţie în plus după vara trecută
", spune Djokovic.

Afla mai multe despre: djokoviccfr cluj,  

viewscnt
Articole similare