Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Djukic şi-a ales greşit momentul să experimenteze! Concluzia trasă de Narcisa Lecuşanu după înfrângerea CSM-ului: "Nu a încercat nimeni aşa ceva!"

VIDEO | Djukic şi-a ales greşit momentul să experimenteze! Concluzia trasă de Narcisa Lecuşanu după înfrângerea CSM-ului: "Nu a încercat nimeni aşa ceva!"

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 31-26 (16-11), şi a căzut pe locul 2 în grupa D a Ligii Campionilor după patru etape.

Narcisa Lecuşanu a vorbit pentru Telekom Sport la finalul partidei despre modul în care CSM Bucureşti a abordat partida cu gruparea din Norvegia, precizând că noul tehnician al "tigroaicelor", Dragan Djukic, a riscat enorm prin modul în care a abordat partida în defensivă, iar asta le-a costat pe Cristina Neagu & Co.

"Mi s-a părut un meci greu pentru CSM, atâta timp cât nu au reuşit deloc să acopere în apărare spaţiile libere. Poarta nu a mers bine în seara asta şi e greu să câştigi un meci atâta timp cât nu reuşeşti să obţii mingi care să îţi dea oportunitatea să ajungi să marchezi uşor.

Mi s-a părut că antrenorul în seara asta a încercat ceea ce nu a încercat nimeni, că au apărut jucătoare în central. Să te aperi central e foarte greu şi mi se pare că a experimentat acum, când nu trebuia.



[...] Cred eu că a riscat foarte mult antrenorul în seara asta, pentru că a vrut să găsească soluţia potrivită, nu a reuşit, Vipers a fost o echipă foarte bună, a atacat poarta, i-a ieşit cu şutul de la distanţă"
, a declarat Lecuşanu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: csm bucuresti dragan dukic,  

viewscnt
Articole similare