Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doamna Doctor Simona Halep. Momente emoţionante pentru liderul WTA la primirea unei noi distincţii: "Îmi e de trei ori mai greu să vorbesc"

VIDEO | Doamna Doctor Simona Halep. Momente emoţionante pentru liderul WTA la primirea unei noi distincţii: "Îmi e de trei ori mai greu să vorbesc"

Tenis

Comentarii

După ce a aflat că, săptămâna viitoare, va fi numită cetăţean de onoare al Municipiului Călăraşi, Simona Halep s-a mai ales cu o distincţie.

Liderul din clasamentul mondial a primit, din partea Universităţii de Vest din Timişoara, titlul de Doctor Honoris Causa, acordat personalităţilor în urma activităţii depuse pe plan profesional şi social.

"O să încerc să-mi controlez emoţiile cât pot de bine. La o asemenea ceremonie, îmi este de trei ori mai greu să vorbesc în faţa dumneavoastră. Îi sunt recunoascătoare Universităţii de Vest din Timişoara pentru acest titlu şi pentru un asemenea moment. Sunt foarte emoţionată şi vreau să mă relaxez" , a declarat Simona Halep.

"Universitatea de Vest din Timişoara preţuieşte excelenţa, ca rezultat gradual şi permanent al efortului de a fi mai bun. În demersul său de recunoaştere a valorilor României, UVT va acorda, în 23 noiembrie, titlul de Doctor Honoris Causa sportivei numărul 1 mondial în tenis, o adevărată personalitate şi un ambasador de prim rang al României în lume: Simona Halep.

Titlul de Doctor Honoris Causa este unul onorific, acordat personalităţilor, celor care s-au distins în anumite domenii, prin activitatea lor profesională şi socială. Dintre personalităţile distinse până acum de către UVT cu acest titlu menţionăm pe bine-cunoscuţii actori Florin Piersic, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş… sau primul şi singurul cosmonaut român, Dumitru Dorin Prunariu. De asemenea, în 2019 vor fi distinşi şi alţi români de excepţie.

Recunoaşterea valorilor României este un demers continuu al universităţii noastre, unul care trebuie să fie cu atât mai vizibil în anul Centenarului. Performanţa ei este de necontestat. La fel de important de remarcat şi cinstit este şi drumul ei până la nivelul de numărul 1 mondial.

Titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” este modalitatea prin care Universitatea de Vest din Timişoara recunoaşte public meritele şi contribuţiile majore la creşterea prestigiului României în lume" , se arată în anunţul făcut pe pagina de Facebook a Universităţii de Vest din Timişoara.

Afla mai multe despre: simona haleptenisuniversitatea de vesttimisoara 

viewscnt
Articole similare