Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Doar pentru Messi aş face acest compromis". Ciprian Marica nu vede cu ochi buni posibila decizie de la naţională: "Eu asta aş vrea să văd"

VIDEO | "Doar pentru Messi aş face acest compromis". Ciprian Marica nu vede cu ochi buni posibila decizie de la naţională: "Eu asta aş vrea să văd"
Comentarii

Ciprian Marica nu e de acord cu naturalizările la naţională. Ultimul caz este cel al lui Mario Camora, care au urma să devină cetăţean român la finalul lunii februarie.

Marica susţine că Mario Camora nu ar putea un plus important în cadrul echipei naţionale şi că federaţia nu ar trebui să recurgă la astfel de soluţii: "Eu nu sunt adeptul naturalizării unui jucător. Cred că avem jucători şi trebuie să ne bazăm pe ceea ce este al nostru, nu să naturalizăm. Sunt mai naţionalist din punctul ăsta de vedere. Aş vrea să văd români la echipa naţională, nu doar cu acte, ci români cum am fost obişnuiţi până acum la echipa naţională. Mai ales că Mario Camora are o vârstă şi nu cred că ne va putea ajuta pe termen lung. 

Pe de altă parte, consider că nu este un post în echipă despre care să spui că îţi câştigă meciul. Aş face acest compromis în momentul în care ar fi Messi, un jucător care îţi câştigă de unul singur partida. Dar pe poziţia aceea cred că putem găsi un jucător, şi avem jucători acolo, care îşi fac treaba bine", a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport. 

Căpitanul lui CFR Cluj este unul dintre cei mai apreciaţi şi longevivi străini din Liga 1. Camora a ajuns în România în urmă cu aproape nouă ani, timp în care a cucerit trei titluri de campion, o Cupă a României şi o Supercupă, toate cu CFR Cluj. 

Meciurile naţionalei din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Afla mai multe despre: ciprian maricamario camoranationalanaturalizari 

viewscnt
Articole similare