Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doar Şumudică putea câştiga aşa! Gaziantep, victorie nebună cu Beşiktaş

VIDEO | Doar Şumudică putea câştiga aşa! Gaziantep, victorie nebună cu Beşiktaş

Stranieri

Comentarii

Gazişehir Gaziantep a ajuns la trei meciuri consecutive fără eşec în Super Liga Turciei. Echipa lui Marius Şumudică a obţinut o victorie uriaşă în etapa a patra. Gaziantep a învins-o pe Beşiktaş cu scorul de 3-2, la capătul unui meci nebun.

Pe lângă cele cinci goluri marcate, în partida dintre Gaziantep şi Beşiktaş a fost dictat şi un penalty şi au fost arătate trei cartonaşe roşii.

Prima eliminare a venit în minutul 6, atunci când de la oaspeţi a fost eliminat Vida. Două minute mai târziu, echipa lui Şumudică a deschis scorul de la punctul cu var, prin Twumasi.

Gaziantep şi-a dublat avantajul în actul secund, graţie reuşitei lui Vural. În minutul 75, Beşiktaş a rămas în nouă oameni. Elneny a fost şi el eliminat. Acelaşi lucru s-a întâmplat însă şi cu fotbalistul lui Gaziantep, Kayode. 

În minutul 79, Chibsah a dus scorul la 3-0 pentru gazde. Echipa lui Şumudică, la care Toşca şi Junior Morais au fost integralişti, a tremurat pe final, atunci când Beşiktaş a înscris în minutele 83 şi 84, prin Nayir, respectiv Hutchinson.

Gaziantep e pe locul 6 în clasament, cu şapte puncte. 

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicatoscajunior moraisgaziantepbesiktas 

viewscnt
Articole similare