Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doar trei minute le-au fost de ajuns. Higuain şi Dybala au întors scorul în meciul cu Tottenham şi au dus-o pe Juventus în sferturi

VIDEO | Doar trei minute le-au fost de ajuns. Higuain şi Dybala au întors scorul în meciul cu Tottenham şi au dus-o pe Juventus în sferturi
Comentarii

După 2-2 la Torino, Juventus a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Deşi a fost condusă la pauză de Tottenham, echipa pregătită de Massimiliano Allegri a revenit în partea a doua, a marcat de două ori şi a obţinut calificarea în faza următoare.

Tottenham a trăit mai bine de o oră cu impresia că nu poate rata calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Son a deschis scorul pentru Tottenham înainte de pauză cu o execuţie ratată, care i-a păcălit pe Chiellini şi pe Buffon.

Imediat după pauză, campioana Italiei a lovit brusc. Higuain a înscris pentru 1-1, după o pasă venită de la Khedira. Nici bine nu s-au trezit cei de la Tottenham, iar Juventus a înscris din nou. Dybala a scăpat singur cu Lloris şi nu a iertat.

În final, a fost asediu la poarta lui Buffon. Son a încercat din afara careului, însă a ratat cu puţin ţinta. În minutul 90, mingea trimisă de Kane s-a plimbat agonizant pe linia porţii oaspeţilor, dar golul nu a venit, iar Juventus a lăsat-o acasă pe Tottenham şi obţinut calificarea în sferturile de finală.

REZUMATUL PARTIDEI:

Tottenham - Juventus 1-2
Au marcat: Son '39 / Higuain '64, Dybala '67

 

 

Echipele de start:

Tottenham:

1. Lloris - 33. Davies, 5. Vertonghen, 6. Sanchez, 2. Trippier - 23. Eriksen, 15. Dier, 19. Dembele - 7. Son, 10. Kane, 20. Alli; Rezerve: 11. Lamela, 18. Llorente, 27. Lucas, 3. Rose, 17. Sissoko, 13. Vorm, 12. Wanyama.

Juventus:
1. Bufon - 15. Barzagli, 4. Benatia, 3. Chiellini, 12. Alex Sandro - 6. Khedira, 5. Pjanic, 14. Matuidi - 10. Dybala, 9. Higuain, 11. Costa; Rezerve: 22. Asamoah, 30. Bentancur, 26. Lichtsteiner, 8. Marchisio, 24. Rugani, 27. Sturaro, 23. Szczesny.

Min. 90 - Lovitura de cap a lui Kane loveşte bara, apoi se plimbă pe linia porţii

Min. 83 - Şut periculos al lui Son, însă mingea trimisă de jucătorul lui Tottenham trece puţin pe lângă poarta lui Buffon

Min. 67 - GOOOOOOOOOOOL Dybala profită de neatenţia fundaşilor lui Tottenham şi marchează pentru 2-1

Min. 64 - GOOOOOOOOOOOL Higuain egalează pentru Juventus

Min. 39 - GOOOOOOOOOOOL Son deschide scorul pentru Tottenham

Min. 17 - Brigada de arbitri le refuză un penalty clar torinezilor, după o intervenţie imprudentă a lui Vertonghen asupra lui Douglas Costa

Min. 15 - Kane îi ia faţa lui Chiellini, îl driblează şi pe Buffon, însă trimite doar în plasa laterală

Min. 3 - Acţiune bună a lui Son, însă şutul său este respins în lateral de Buffon

Min. 1 - Fază controversată încă din primul minut al meciului. Englezii cer penalty după ce Benatia a atins mingea cu mâna în propriul careu


21:19 Florin Răducioiu, expertul Telekom Sport, a supravegheat încălzirea echipelor :). În altă ordine de idei, nivelul decibelilor a crescut deja pe Wembley şi se anunţă un meci spectaculos atât pe teren, cât şi în tribune.


20:55 Florin Răducioiu a fost recunoscut de câţiva suporteri care au venit pe Wembley să vadă Tottenham - Juventus. Aceştia i-au cerut autografe şi să se pozeze alături de ei.


20:45 Avem primele imagini de pe Wembley, cu o oră înainte de startul meciului. Alexandru Săbău şi Florin Răducioiu au avut o primă intervenţie înainte de Tottenham - Juventus: ”Eu am jucat acum foarte mulţi ani pe vechiul Wembley cu naţionala României, dacă nu greşesc, în '95. Este minunat aici, ceva de vis...”


Conform echipelor probabile anunţate de UEFA, Allegri îl va utiliza în atac pe Alex Sandro, care de multe ori evoluează în linia defensivă. Sunt toate şansele ca torinezii să nu aibă la dispoziţie un vârf veritabil în teren încă din primul minut. Nu pentru că aceasta ar fi strategia, ci pentru că atât Mandzukic, cât şi Higuain au probleme medicale. Croatul va lipsi cu siguranţă, în timp ce starul argentinian ar putea apărea pe teren abia în repriza secundă. Astfel, tridentul ofensiv al oaspeţilor ar putea fi unul cu totul inedit: Costa-Dybala-Sandro. 

De cealaltă parte, şi Tottenham are un absent de marcă, pe fundaşul stânga Serge Aurier, suspendat. Locul său va fi luat de Davies. Totodată, Vertonghen este incert. În rest, Tottenham nu are probleme la nivel ofensiv, acolo unde Harry Kane, Gheata de Aur a Europei din acest sezon, cel puţin momentan, este anunţat titular. 

ECHIPE PROBABILE

Tottenham: Lloris; Trippier, Sánchez, Vertonghen, Davies; Dier, Dembélé; Son, Alli, Eriksen; Kane
Absenţi: Aurier

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanić, Matuidi; Douglas Costa, Dybala, Alex Sandro
Absenţi: Cuadrado, Bernardeschi, Mandžukić

LIVE VIDEO Tottenham - Juventus Liga Campionilor

În tur a fost 2-2, cu un joc neaşteptat de bun făcut de Tottenham, care a avut puterea de a reveni de la 0-2 pe tabelă încă din minutul 9. Totuşi, la italieni nu a evoluat deloc în acea partidă magicianul Paulo Dybala. Puştiul-minune al lui Juve şi-a revenit după accidentare, şi nu oricum! La primul său meci de la revenire, Dybala a înscris golul decisiv în partida jucată pe Olimpico împotriva lui Lazio, scor final 0-1.

Spurs au pierdut doar două jocuri pe teren propriu în acest sezon, cu Chelsea şi West Ham. În prezent, londonezii vin după şapte victorii consecutive acasă, două dintre ele cu Arsenal şi Manchester United. De cealaltă parte, Juventus se laudă cu o serie de zece victorii consecutive în deplasare!

 

Afla mai multe despre: tottenhamjuventusserie aitalia 

viewscnt
Articole similare