Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Documentarul "Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali" l-a scos din sărite pe patronul de la FCSB. A refuzat orice dialog cu autorii

VIDEO | Documentarul "Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali" l-a scos din sărite pe patronul de la FCSB. A refuzat orice dialog cu autorii

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii ruşi de la Sports.ru au venit în România pentru a face un documentar despre viaţa controversatului om de afaceri din Pipera, Gigi Becali. Surprinzător sau nu, actorul principal a refuzat orice dialog cu aceştia, nu se cunoaşte exact motivul, însă titlul este cât se poate de sugestiv.

"Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali", aşa au ales jurnaliştii ruşi să-şi intituleze documentarul care doreşte să prezinte pe îndelete obiceiurile patronului de la FCSB, în ultimii ani. Documentarul durează 30 de minte şi cuprinde mai multe capitole din viaţa lui Gigi Becali, printre care afaceriel cu statul, conflictul cu armata, implicarea în alcătuirea echipei de fotbal, dar şi cel mai negru episod din viaţa sa, perioada petrecută după gratii, în cazul sechestrării de persoane care i-au furat maşina.

Documentarul "Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali" l-a scos din sărite pe patronul de la FCSB

Jurnaliştii ruşi au mers exact la adresa unde ştiau că îl vor găsi pe Gigi Becali, însă acolo s-au lovit de un refuz categoric. Până la urmă, aceştia au stat de vorbă cu Helmuth Duckadam, portarul de legendă al Stelei, dar şi cu Sorin Ghionea, fost căpitan al Stelei/FCSB.

"Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbarile in timpul meciurilor din celula puscariei, sa repare un Maybach de jumatate de milion de euro cu o ranga, sa se autonumeasca un nationalist si sa piarda de doua ori la alegerile prezidentiale", a concluzionat Alex Smolyaninov, autorul filmului despre Becali.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare