Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doi fotbalişti din lotul lui Rădoi sunt doriţi cu insistenţă la FCSB. Au primit oferta chiar în cantonamentul naţionalei de tineret

VIDEO | Doi fotbalişti din lotul lui Rădoi sunt doriţi cu insistenţă la FCSB. Au primit oferta chiar în cantonamentul naţionalei de tineret

FCSB

Comentarii

Colegi cu Răzvan Oaidă la naţionala de tineret, Adrian Petre şi Andrei Chindriş ar putea fi coechipieri cu mijlocaşul şi la FCSB. Cel puţin asta îşi doreşte finanţatorul Gigi Becali, dar şi Oaidă.

Cinci fotbalişti are FCSB convocaţi la naţionala de tineret pentru dubla cu Finlanda şi Irlanda de Nord. Este vorba despre Andrei Vlad, Răzvan Oaidă, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, dar şi despre Darius Olaru, cel care se va alătura în iarnă lotului condus de către Bogdan Vintilă.

Începând cu 2020, roş-albaştrii ar putea avea şi alţi fotbalişti în echipa lui Mirel Rădoi. Cei mai curtaţi sunt Andrei Chindruş, de la FC Botoşani şi Adrian Petre, de la Esbjerg. Nu doar conducerea vicecampioanei îi vrea pe cei doi, dar şi fotbaliştii care îmbracă deja tricoul roş-albastru.

"Ne înţelegem foarte bine. Vă daţi seama că vorbim, ar fi o plăcere pentru noi să fim cât mai mulţi la echipa de club. Mai facem glume între noi, dar cum am spus, până la urmă nu depinde de noi. Noi ne dorim să îi avem lângă noi, sunt jucători foarte buni, dar rămâne de văzut ce va fi în iarnă", a declarat fotbalistul de la FCSB, Răzvan Oaidă. 

Afla mai multe despre: romaniatineretfcsbchindrispetre 

viewscnt
Articole similare