Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Doi selecţioneri la Jocurile Olimpice? Mirel Rădoi anunţă: ”Mutu şi cu mine vom face selecţia împreună!”

VIDEO Doi selecţioneri la Jocurile Olimpice? Mirel Rădoi anunţă: ”Mutu şi cu mine vom face selecţia împreună!”

Echipa națională

Comentarii

Sunt şanse bune ca Mirel Rădoi şi Adrian Mutu să conducă împreună reprezentativa României la Jocurile Olimpice de la Tokio.

A confirmat-o selecţionerul echipei mari, Mirel Rădoi: ”Înţelegerea pe care am avut-o înainte de a semna contractul pentru a fi selecţioner la echipa mare, am vorbit cu nea Mihai şi cu preşedintele, ca oricine va fi antrenorul echipei naţionale de tineret, să facă parte din stafful nostru. Şi nu va fi prezent în tribună, va fi cu noi zi de zi pe terenul de antrenament” a explicat Rădoi.

El a mai completat: ”Împreună vom face selecţia, dar asta va fi în momentul în care vom şti exact cluburile care ne vor lăsa jucători. La fel cum şi strategia în momentul de faţă, şi dacă nu era Adi prezent la Olimpiadă... niciodată nu am făcut-o de capul meu.  O fac alături de staff. Evident că decizia finală îmi aparţine, dar după o consultare cu întregul staff, atât din punct de vedere fizic, cu preparatorul, cât şi cu secunzii” a confirmat Mirel Rădoi, atunci când a fost întrebat de relaţia cu Adrian Mutu, proaspăt instalat la echipa naţională de tineret a României.

Afla mai multe despre: mirel rădoiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare