Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Domnul Presiune" Dan Petrescu. Lacina Traore, luat deja în colimator: "E ex-fotbalist."

VIDEO | "Domnul Presiune" Dan Petrescu. Lacina Traore, luat deja în colimator: "E ex-fotbalist."

CFR Cluj

Comentarii

Lacina Traore nici nu a apucat să semneze cu CFR Cluj, că a şi fost pus la zid de către Dan Petrescu. Ivorianul nu a mai jucat un meci de patru luni, dar antrenorul campioanei e dispus să îi dea o şansă.

13 aprilie 2019 e data ultimului meci oficial în care a jucat Lacina Traore. Atacantul a fost legitimat sezonul trecut la Ujpest, echipă pentru care a marcat de trei ori. Momentan, ivorianul se antrenează cu CFR Cluj, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2008-2011, atunci când a marcat 14 goluri în Liga I.

În februarie 2011, Traore a fost cedat la Kuban Krasnodar, transfer în urma căruia CFR Cluj a încasat şase milioane de euro. La aceea vreme, echipa din Rusia era pregătită chiar de către actualul tehnician al CFR-ului, Dan Petrescu. 

"Traore deocamdată e ex-fotbalist, n-a mai jucat de nu ştiu când. Poate dacă-l ia Dan Petrescu, poate, aşa zice el, nu eu, va ajunge iar fotbalist cum a fost odată. Sper. (Tata Dan Petrescu.) O zice el tata, dar până atunci să se apuce de foitbal, că încă nu joacă nimic, stă şi nu ştiu pe unde e acum", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, la finalul meciului cu FC Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: dan petresculacina traorecfr cluj 

viewscnt
Articole similare