Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorin Rotariu pune presiune înaintea deplasării de la Oslo. "E crucial meciul cu Norvegia! Sper să nu fie vreo surpriză"

VIDEO | Dorin Rotariu pune presiune înaintea deplasării de la Oslo. "E crucial meciul cu Norvegia! Sper să nu fie vreo surpriză"
Comentarii

Dorin Rotariu a analizat dubla cu Norvegia şi Malta din preliminariile pentru Euro 2020 şi a tras concluziile.

Naţionala mare joacă pe 7 şi pe 10 iunie meciuri importante din campania de calificare la Euro 2020. Ambele vor fi în deplasare, cu Norvegia şi cu Malta. Dorin Rotariu face parte din lotul de 26 de jucători convocaţi de Contra şi analizat cele două partide. 

"Sunt foarte importante, mai ales că eu consider că avem cea mai grea grupă. Patru echipe care se bat la calificare pentru două locuri, adică fără să fie vreo surpriză. Sper să nu fie vreo surpriză", a declarat Rotariu. 

Întrebat dacă e crucial meciul cu Norvegia, Rotariu a răspuns: "Da, toate, pentru că nici noi, nici Norvegia, nici Suedia, nici Spania nu-şi permit să facă greşeli. Şase puncte sunt obiectivul, dar asta nu înseamnă că ne-am calificat", a mai spus Rotariu. 

Rotariu a analizat şi situaţia de la Dinamo, care a încheiat pe cea mai slabă poziţie din istorie. 

"Cu siguranţă perioada de transfer va fi un lucru major la Dinamo, sper ca sezonul care vine şi am încredere în staff şi în antrenor că vor face treabă mult mai bună", susţine fostul jucător al lui Dinamo.

În acest moment, Rotariu e lider în Kazahstan cu Astana. Echipa lui are trei puncte peste locul doi. Patru goluri în 13 etape a înscris românul în acest sezon. 

"Campionatul e greu. Nu e aşa uşor precum pare. Nici eu nu ştiam prea multe lucruri.  M-am informat înainte, dar una e când te informezi şi alta e când simţi pe propria piele", a declarat Dorin Rotariu.

 

Afla mai multe despre: romaniarotariunationala 

viewscnt
Articole similare