Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel, autocritic după înfrângerea cu Voluntari: ”Ne-am prezentat sub orice critică!” Munteanu şi-a făcut praf un jucător

VIDEO | Dorinel, autocritic după înfrângerea cu Voluntari: ”Ne-am prezentat sub orice critică!” Munteanu şi-a făcut praf un jucător

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost foarte supărat la finalul partidei pierdute în deplasare, la Voluntari, cu scorul de 4-0, dar a evitat să dea vina pe jucători, asumându-şi eşecul în totalitate.

„Azi ne-am prezentat sub orice critică. Principalul vinovat eu sunt. Pentru primul `11` pe care l-am trimis în teren. Sunt vinovat de rezultat”, a spus Dorinel Munteanu.

Antrenorul Chiajnei speră să găsească soluţia potrivită pentru ca echipa să treacă peste momentele mai dificile pe care le traversează. ”Am crezut că sunt pe un făgaş bun, dar din păcate m-am lovit de ele în al treilea şi al patrulea meci. 

Asta nu e o scuză voi găsi soluţia cea mai bună pentru această echipă ca să trecem peste acest duş rece care a fost în seara asta şi cel puţin din punct de vedere al atitudinii la jocul cu Dinamo şi la următoarele jocuri să ne prezentăm altfel”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Despre ieşirea nervoasă a lui Marc: „O asemenea atitudine nu are ce să caute la echipa mea. E căpitan de echipă, trebuia să se gândească de doua ori până să facă acel gest, Fiindcă el ar trebui să fie un exemplu de urmat  pentru toţi jucătorii. Din păcate reacţia lui a fost una care şi pe mine m-a dezamăgit”.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare