Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dorinel Munteanu despre naturalizarea fotbaliştilor pentru echipa naţională: ”E uşor să vorbim” Ce spune despre Mirel Rădoi

VIDEO Dorinel Munteanu despre naturalizarea fotbaliştilor pentru echipa naţională: ”E uşor să vorbim” Ce spune despre Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Dorinel Munteanu a vorbit după meciul dintre U Cluj şi Reşiţa despre echipa naţională şi numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative.

Noul selecţioner a anunţat că este interesat de naturalizarea unor fotbalişti precum Cardoso (Gaz Metan) sau Omrani (CFR Cluj): ”Eu cred că este uşor de a vorbi să naturalizăm jucători” spune Dorinel Munteanu. ”Din punctul meu de vedere, personal, dacă un jucător confirmă doi, trei ani în România la nivel înalt,  ok, eu zic că putem să-i naturalizăm. Dacă un jucător joacă de 6 luni bine la o echipă şi vrem să-l naturalizăm, înseamnă că atunci avem o problemă noi” a mai completat el.

Numirea lui Mirel Rădoi a fost şi ea comentată de Munteanu: ”Este important cum se impune Mirel, dar va fi cu totul şi cu totul altă situaţie. Eu mă bazez pe ceea ce va face Mirel, plus lucrul cel mai important, jucătorii care vor fi în lotul echipei naţionale să se gândească că ei au o şansă foarte mare să participe la un turneu final, mai ales că România e ţară organizatoare şi vor face mândri mulţi români. Nu ştiu cât poate să schimbe Mirel Rădoi mentalitatea a 10 jucători sau a 15 jucători”.

România va încerca să ajungă la Euro prin intermediul barajului, iar primul hop este Islanda: ”Islanda e o echipă care în ultimii ani a făcut progrese, dar totul se joacă în curtea noastră. Important e noi cum ne motivăm, cât suntem de determinaţi ca să ne calificăm şi să credem. Dacă credem într-adevăr şi băieţii demonstrează pe teren, jos pălăria!” a explicat Dorinel.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare