Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu, dispus să facă un pas înapoi după a treia înfrângere la rând: "Nicio problemă!"

VIDEO | Dorinel Munteanu, dispus să facă un pas înapoi după a treia înfrângere la rând: "Nicio problemă!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a oferit câteva explicaţii pentru înfrângerea suferită joi seară împotriva Universităţii Craiova, punctând că este dispus să facă un pas înapoi dacă oficialii echipei îi vor cere acest lucru.

"În primele 20-25 de minute a fost un echilibru în joc, dar după cele două goluri echilibrul s-a rupt din cauza faptului că am făcut câteva greşeli foarte grave. Era greu să revenim, pentru că s-a şi accidentat Fota. Nu aveam jucători sub 21 de ani. E o victorie meritată a Craiovei şi o înfrângere dureroasă a noastră. Au avut o seară nefericită. Nu am putut să revenim, dar acest joc a trecut, vom vedea ce vom face duminică", a declarat Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Chiajna are şapte meciuri consecutive fără succes şi trei înfrângeri în ultimele trei jocuri. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a mărturisit că este dispus să plece de la Chiajna, dacă va fi cazul: "Nicio problemă! Conducerea trebuie să ştie ce vrea. Dacă se consideră că eu sunt vinovat, n-am nicio problemă"

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei 18-a a Ligii 1. Au marcat Ropotan ’27 pentru gazde şi Koljic ‘24 (penalti), Bărbuţ ’32 şi Cicâldău ’39 pentru oaspeţi.

 

Afla mai multe despre: dorinelchiajnacraiova 

viewscnt
Articole similare