Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu îl avertizează pe Contra înainte de dubla cu Norvegia şi Malta: "Este o pierdere de timp să ne gândim la egal"

VIDEO | Dorinel Munteanu îl avertizează pe Contra înainte de dubla cu Norvegia şi Malta: "Este o pierdere de timp să ne gândim la egal"

Echipa națională

Comentarii

Pentru echipa naţională a României urmează o nouă dublă în campania de calificare la Campionatul European de anul viitor. Meciurile cu Norvegia şi Malta se vor juca pe 7 iunie, respectiv 10 iunie. Cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei îl avertizează pe fostul său coleg.

Dorinel Munteanu, 50 de ani, pare a fi de acord cu sintagma arhicunoscută "nu mai există echipe mici" şi trage un semnal de alarmă înainte de aceste două partide, extrem de importante pentru Contra şi elevii săi: "Orice meci e greu pentru noi în momentul de faţă, dar ar trebui să tratăm meciul ca şi cum ar fi ultimul. Calcule, planuri, pentru mine nu sunt relevante, pentru mine este relevant jocul. Norvegia este o echipă puternică şi sigur că jocul al doilea a condus cu Suedia, a pierdut pe final, asta înseamnă că are şi calitătţi bune dar şi defecte, care noi trebuie din primul minut să le fructificăm".

Fostul antrenor de la Concordia Chiajna este de părere că naţionala trebuie să câştige şase puncte din această dublă, iar un joc "la egal" ar fi o pierdere de timp. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare