Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu n-a mai rezistat: "Jucătorii mei încă nu s-au trezit". Cum a fost contrazis în direct antrenorul de propriii fotbalişti

VIDEO | Dorinel Munteanu n-a mai rezistat: "Jucătorii mei încă nu s-au trezit". Cum a fost contrazis în direct antrenorul de propriii fotbalişti
Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut din nou şi are şase meciuri consecutive fără victorie în Liga I. Deşi jucătorii s-au plâns, după meciul de la Hermannstadt, de starea gazonului de la Târgu Mureş, antrenorul Dorinel Munteanu a ţinut să-i contrazică.

"Nu pun înfrângerea pe seama terenului, pentru că şi adversarul nostru de astăzi a jucat pe acelaşi teren. Trebuie să vedem de ce am pierdut. Voi avea o discuţie cu echipa, nu este posibil să luăm aceste goluri la fazele fixe. Trebuie să facem ceva pentru a aduce puncte în următoarele patru meciuri. Este enorm de mult. Am luat prea multe goluri din fază fixă. Probabil jucătorii mei nu s-au trezit, dar o să fac o analiză cu ei mâine" , a declarat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.

"Au fost condiţii dificile, aţi văzut pe ce teren am jucat, era clar că cine marca prima dată câştiga acest meci. Alunecam foarte rău, nu ai cum să joci pe un asemenea teren. În a doua repriză, în 16 metri, nu aveai cum să joci. Era patinoar. Ne aşteaptă acum un meci dificil cu Craiova, dar va fi un teren mai bun pe care măcar vom putea juca fotbal" , a spus Mihai Leca.

"Îmi pare rău că nu am câştigat astăzi, dar cei care stau la căldură, ar trebui să vină şi să vadă în ce condiţii jucăm. Ne-ar fi trebuit o pereche de patine. Nu aveam stabilitate, dar nu vreau să spun mai multe" , a completat Paul Batin.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaliga 1dorinel munteanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare