Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu simte pericolul: ”Grozav şi Dan Nistor sunt cei mai periculoşi de la Dinamo”

VIDEO | Dorinel Munteanu simte pericolul: ”Grozav şi Dan Nistor sunt cei mai periculoşi de la Dinamo”

Concordia Chiajna

Comentarii

Luni, la Chiajna, Concordia joacă pe teren propriu contra lui Dinamo Bucureşti. Pentru Dorinel Munteanu este un meci special, el urmând a întâlni echipa la care s-a consacrat în fotbalul mare. Ce spune antrenorul care a făcut-o campioană pe Oţelul Galaţi despre meciul cu Dinamo şi duelul cu Mircea Rednic.

Dorinel Munteanu simte că meciul cu Dinamo e unul special pentru el, dar mărturiseşte că îşi doreşte să câştige, indiferent de sentimente: ”E un meci special pentru mine, dar îmi doresc să câştigăm. Ne dorim sau mi-aş dori ca jucătorii mei să-mi demonstreze că jocul de la Voluntari a fost un accident” anunţă antrenorul în vârstă de 50 de ani. ”Ne-am pregătit bine, însă din păcate avem două indisponibilităţi pentru acest meci: Matei e accidentat, iar Bărboianu e suspendat” se plânge Dorinel.

Despre întâlnirea cu Mircea Rednic, ”Munti” respinge ideea unui duel direct: ”Eu nu am un duel special cu niciun antrenor idn Liga 1. Cred că trebuie să ne respectăm ca antrenori şi să ne respectăm şi ca echipe. Jucătorii vor decide pe teren, iar cel mai bun să câştige”

Partida cu Dinamo vine pentru Concordia Chiajna la scurt timp după umilinţa suferită în faţa celor de la FC Voluntari. Chiar dacă alb-roşii nu traversează nici ei un moment prea bun, Dorinel atrage atenţia asupra calităţii fotbaliştilor din Ştefan cel Mare şi dă şi două exemple: ”Dinamo poate să prindă o zi bună şi poate câştiga cu orice adversar din Liga 1. Au jucători periculoşi, precum Grozav, Nistor...dar eu mă bazez pe echipa mea şi pe jocul colectiv pentru acest meci. Mai avem mult de muncă până când vom arăta aşa cum îmi doresc eu. Cred însă în jucătorii mei şi chiar dacă am fost dezamăgit de meciul de la Voluntari sunt mulţumit de felul în care muncim”

Antrenorul Chiajnei  refuză să comenteze acuzele de blat pentru partida de la Voluntari, venite de la Cornel Dinu: ”Zvonurile de blat nu le bag în seamă. Am prins o zi slabă, asta pot să vă spun. Am avut o zi slabă şi echipa poate juca un alt fotbal, un fotbal mai bun” a explicat Dorinel Munteanu.  

Afla mai multe despre: dorinel munteanuconcordia chiajnadinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare