Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel Munteanu ştie unde au greşit oficialii FRF după meciul cu Muntenegru: "Nu mai exista toată bălăcăreala asta"

VIDEO | Dorinel Munteanu ştie unde au greşit oficialii FRF după meciul cu Muntenegru: "Nu mai exista toată bălăcăreala asta"

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României s-a impus cu 1-0 în deplasarea din Muntenegru, însă, acest rezultat n-a fost de ajuns pentru ca tricolorii să intre în urna a treia valorică la tragerea la sorţi pentru Euro 2020.

Imediat după meciul cu Muntenegru, câţiva jucători din lotul naţionalei au recunoscut că nu ştiau că au nevoie de o victorie la cel puţin două goluri la Podgorica pentru a prinde cea de-a treia urnă valorică. În urma acestor declaraţii, FRF a fost acuzată că n-a pregătit cum trebuia meciul, dar federalii au ţinut să precizeze, printr-un comunicat oficial, că situaţia era cunoscută de toată lumea din anturajul echipei naţionale.

"Nu am căutat un vinovat, mi-am spus un punct de vedere cum putea să se liniştească această neînţelegere. Vinovaţii îi caută singuri, nu îi caut eu. Eu am spus şi repet că, pentru a se aplana această discuţie, bălăcăreală între antrenori, jucători, staff-ul federaţiei, conducători, ar fi trebuit să îşi asume cineva responsabilitatea. Sub nicio formă jucătorii.

Probabil că în următoarele zile se va găsi cine a fost vinovat. Nu cred că selecţionerul Cosmin Contra va fi afectat. Nici jucătorii" , a declarat Dorinel Munteanu.

Antrenorul Concordiei Chiajna a vorbit şi despre naţionala de tineret a României. Echipa pregătită de Mirel Rădoi îşi va afla astăzi adversarele din grupa de la Euro 2019.

"Deocamdată, ne-am calificat. De câştigat, mai e, mai avem de aşteptat 6-7 luni. Nu ştiu ce să spunde. Depinde de multe lucruri. Calitate există, talent avem, important va fi ce formă vor avea jucătorii la turneul final" , a continuat Dorinel Munteanu.

 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuromaniamirel radoicosmin contra 

viewscnt
Articole similare